reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

ja przed ciążą chciałam Anastazje i Helenkę,ale wołałabym Lenka jeżeli miałabym już skracać,ale nie koniecznie bo ja lubie długie imiona

reklama
Nulini ja też nie jestem pro niebieski dla chłopa i różowy dla laski ale np mam kolory które mi pasują bardziej do chłopców i kolory które psują bardziej dla laski i tak też CHCĘ dla chłopca pokój w beżach i brązach ale dla dziewczynki takiego juz nie chce i dla dziewczynki dałabym biały, wrzos, fiolet w ten deseń wiec z wystrojem i malowaniem muszę troszkę poczekać, tak z 5 miesięcy ;)

A dla mnie chłopak ma wyglądać jak chłopak a dziewczynka jak dziewczynka. :) Niekoniecznie chłopiec = niebieski a dziewczynka = różowy, ale jednak chłopak to dla mnie zielony, granat, szary, czarny itp. a dziewczynka żółty, czerwony, biały...

Mój Antek pierwszy pokój (na wynajmowanym mieszkaniu) miał żółty, teraz miał mieć niebieski, ale jednak doszliśmy do wniosku, że będzie zielono - biały. Zarówno ściany są w takich kolorach jak i meble. Nawet lampy w pokoju ma takie, które wg mnie nie określają płci ;)
BIRDIE_ORANGE_LARGE_0.jpgd0967d7a04255bb6852616a1453d21aa.jpg
W wózku też jeździ fioletowym - specjalnie kupowany neutralny kolor by był dla drugiego bobasa.

No ale.. chyba zeszłam w tematu. ;)

Załączniki

• BIRDIE_ORANGE_LARGE_0.jpg
    BIRDIE_ORANGE_LARGE_0.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 46
  • d0967d7a04255bb6852616a1453d21aa.jpg
    d0967d7a04255bb6852616a1453d21aa.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 42
A moja córka najładniej wygląda w błękitnym i niebieskim. Ale włoski ma już za ucho więc z dziewczęcymi fryzurkami mogę szaleć:-D

Córka ma pokój żółty, a pokoik dla Malucha przygotowany jeszcze przed poczęciem i jest zielony.

Myszon, Jarzyna, Jeżyna, Niunia :szok: i inne cuda :sorry2: Szał.... hehe, ale niektóre ciekawe, coś się znajdzie na pewno :-D

Doggi, u nas ten problem odpada, bo sypialnia dzieci jest też naszą sypialnią, więc kolory muszą wszystkim odpowiadać :-D A jak nastaną kiedyś czasy, ze moje dzieci będą miały swoje pokoje, to juz same sobie kolory powybierają :-D

Tasia, Młoda też mi się bardziej podoba w wyrazistych, "chłopięcych" kolorach, granaty, zielenie, brązy :-D No ale na szczęście już nikt jej chłopcem nie nazywa ;-)

groszq, już studiowałam te dane ;-)

My wózek mamy czarno-zielony :-D A Młoda swój pierwszy miała brązowy w beżowe kółka i wszyscy od razu, że chłopczyk, bo chłopięcy wózek :baffled:

Maadlen z tych co podalas moglabym dac na imie Alicja. Ale tez szalu nie robi . Mysle jednak nad Hana. Ale sama nie wiem.

Liliana mi sie np podoba, ale malo ktore imie do mojego bobasa pasuje ;-)

Nulini tez tak planuje. Chociaz nje wiem jak u Ciebie ale my z Ł mamy wrazenie ze dla maluchow to wszysyko jest albo rozowe albo niebieskie ;-)

Nieobecna takie unisex najlepsze. Tym bardziej ze dzieciom i nam tez szybko sie nudza. Ja tylko wiem ze pokoj bobasa bedzie jasny. Bo chce by byl taki czysty ;-)
Co do wozk planuje zielony czerwony lub fiolet, Ł najbardziej podchodzi fioletowy wiec taki pewnie bedzie, neutralny wlasnie.

reklama
Nulini no Twoja Tosia to już panna. Moja jeszcze w takim wieku, że chłopcy i dziewczynki wyglądają podobnie;-) chociaż moja ma akurat włosy od urodzenia, bo jej się nie wytarły.

A wózek mamy czarno- żółty, a spacerówkę turkusową:-)

Do góry