reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
I ja też sobie obczaiłam z rana na fb Wasze dzieciaki :D
Mój Antek od urodzenia wyglądał jak chłopak (buzi nie miał jak normalne niemowlę), wszyscy się dziwili, że jak to tak, półroczne dzieco a a ma buzię jak dwulatek. ;)
U nas czasem było w drugą stronę - Młody był takim kudłaczem, że już jak miał 10 miesięcy musiałam iść z nim pierwszy raz do fryzjera - miał długie, grube i gęste włosy. I kilka razy usłyszałam "o jaka ładna dziewczynka" ;) Tu już po pierwszym obcięciu:
1969331_10203401833276390_912129420_n.jpg

Załączniki

• 1969331_10203401833276390_912129420_n.jpg
    1969331_10203401833276390_912129420_n.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 48
nieobecna ja nikogo na fb nie mogę znaleźć ;(
A ci do buzi to mój bratanek jak się urodził miał twarz dorosłego bez kitu spojrzałam na niego a tam twarz mężczyzny bez zarostu a nie niemowlaka wszyscy dopiero się dziwili

Doggi, ja szukałam tylko Ciebie i Nulini - i bez problemu ;)
No niektóre dzieci tak jakoś dziwnie dorosło wyglądają od małego - ale raczej większość jak normalne noworodki ;)

To mnie zaproś na fb tez chętnie podpatrze ;) ja jestem w tym szukaniu kiepska, co. Jak Nulini mnie zaprosiła od razu wiedziałam że to ona po uśmiechu szalonym :)

Heh, mam jakiś znak rozpoznawczy :-D

Doggi, miałam Ci wczoraj napisać - aaaale masz przystojnego męża! No uśmiech ma po prostu ZABÓJCZY! :-D

Nulini ahmed przystojny? Dobrze na zdjęciach wychodzi w odróżnieniu do mnie, Mt z aparatem lubimy się tylko jak ja robie komuś zdjęcia inaczej mamy konflikt :) a stary fotogeniczny ia w sobie coś takiego ze kochają się w nim geje ;)

reklama
Doggi, no fotogeniczny bardzo i ten uśmiech! Mam słabość do facetów z pięknym uśmiechem, dobrze, że daleko mieszkacie :-D:-D:-D Ja na zdjęciach wychodzę... dziwnie, zawsze muszę kilka zrobić, żeby wybrać najlepsze, a i tak często photoshop w ruch :-D

Do góry