Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
I ja też sobie obczaiłam z rana na fb Wasze dzieciaki
Mój Antek od urodzenia wyglądał jak chłopak (buzi nie miał jak normalne niemowlę), wszyscy się dziwili, że jak to tak, półroczne dzieco a a ma buzię jak dwulatek.
U nas czasem było w drugą stronę - Młody był takim kudłaczem, że już jak miał 10 miesięcy musiałam iść z nim pierwszy raz do fryzjera - miał długie, grube i gęste włosy. I kilka razy usłyszałam "o jaka ładna dziewczynka" Tu już po pierwszym obcięciu:
nieobecna ja nikogo na fb nie mogę znaleźć ;(
A ci do buzi to mój bratanek jak się urodził miał twarz dorosłego bez kitu spojrzałam na niego a tam twarz mężczyzny bez zarostu a nie niemowlaka wszyscy dopiero się dziwili
Doggi, ja szukałam tylko Ciebie i Nulini - i bez problemu
No niektóre dzieci tak jakoś dziwnie dorosło wyglądają od małego - ale raczej większość jak normalne noworodki
To mnie zaproś na fb tez chętnie podpatrze ja jestem w tym szukaniu kiepska, co. Jak Nulini mnie zaprosiła od razu wiedziałam że to ona po uśmiechu szalonym
Nulini ahmed przystojny? Dobrze na zdjęciach wychodzi w odróżnieniu do mnie, Mt z aparatem lubimy się tylko jak ja robie komuś zdjęcia inaczej mamy konflikt a stary fotogeniczny ia w sobie coś takiego ze kochają się w nim geje
Doggi, no fotogeniczny bardzo i ten uśmiech! Mam słabość do facetów z pięknym uśmiechem, dobrze, że daleko mieszkacie Ja na zdjęciach wychodzę... dziwnie, zawsze muszę kilka zrobić, żeby wybrać najlepsze, a i tak często photoshop w ruch