reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, eee, to ja to jestem miszcz fotoszopa, kumpele nie raz mi swoje zdjęcia wysyłały, żebym im coś tam poprawiła
No ale mnie się to wzięło stąd, że na zdjęciach zawsze, ZAWSZE mam jedno oko większe, drugie mniejsze i muszę to korygować ręcznie, bo potwornie mnie to wkurza ;-)

Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja na żywo chyba tak nie mam, a na zdjęciach od razu koryguję, więc mało kto wie, jak jest 

agulqa_b
Fanka BB :)
Nulini doggi rozwalacie mnie!
nulini Ty na kazdym masz super usmiech, doggi u Ciebie zdjecie ze slubu mnie zachwycilo. Figura miodzio!

nieobecna87
Pochwalę się - ograniczyliśmy się z Mężem do dwóch imion, więcej nie będziemy kombinować 
Ostatnio braliśmy pod uwagę:
1. Pola - ale mogą nam odmówić rejestracji, bo niektórzy uznają, że to zdrobnienie a nie samodzielne imię
2. Ola - j.w.
3. Anna
4. Wczoraj wpadła nam do głowy Olga.
Będzie więc.. Anna lub Olga. No chyba, że jej nagle siusiak urośnie, to wtedy Leon.
Gdyby Igor nie miał w sobie litery "R" - to może byłby Igor
Ostatnio braliśmy pod uwagę:
1. Pola - ale mogą nam odmówić rejestracji, bo niektórzy uznają, że to zdrobnienie a nie samodzielne imię
2. Ola - j.w.
3. Anna
4. Wczoraj wpadła nam do głowy Olga.
Będzie więc.. Anna lub Olga. No chyba, że jej nagle siusiak urośnie, to wtedy Leon.
Gdyby Igor nie miał w sobie litery "R" - to może byłby Igor
bada m.
imię Pola uznają Wam na pewno,a z Olą to nie wiem
reklama
nieobecna87
No właśnie to jest ryzyko - jeśli kierownik urzędu stanu cywilnego się nie zgodzi, to można zgłosić zapytanie do rady języka polskiego i ona wydaje opinie. Ale z tego co widzę, to i na Olę i na Polę się nie zgadzają - jako, że są to zdrobnienia. Więc tu tylko można liczyć na szczęście, że w urzędzie od razu powiedzą "tak". Ale jakoś tak dziwnie mówić mi do brzucha po imieniu.. a po porodzie nie zgodzą się i trzeba będzie zmieniać - chyba za duże ryzyko.
Gdyby Aleksandra nie miała w sobie "R".. ehh
Gdyby Aleksandra nie miała w sobie "R".. ehh