reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
agulqa_b nie no na figurę narzekać nie mogę ale to ciężka praca bo ja lubię dużo jeść toni ćwiczyć muszę lubić, a ze kocham biegać to jem i nie tyje ale aż tak jak na ślubie to nie mam figury wtedy bardzo schudłam bo sama robiłam remont naszego pokoju który kestvfisc duży (21m2) i malowanie, wywalanie szaf z pokoju i wszystko inne praktycznie sama robiłam i dlatego taka byłam ;) potem szybko doszłam do siebie ;)

Nulini a to spoko ;) ja mam nadal nadzieje na Antosię, ale im większa mam nadzieje żeby była laska tym bardziej czuje ze będzie chlopak :p

Doggi zazdroszcze tego ze lubisz biegac. Dla mnie to najgorszy sport z mozliwych ale czuje ze po urodzeniu i jak dojde do siwbie bede musiala ruszyc moje cztery litery ;-)

agulqa_b mój mąż zapowiedział ze w prezencie z okazji narodzin dziecka spełni moje marzenie i kupi mi jakąś fajną bieżnie :) na zimę i z dzieckiem w domu ideał :) a ja robiłam różne rzeczy i roznec cwiczenia nawet zeta durna Chodakowską (dopóki nie zauważyłam że ćwiczenia które pokazuje wykonuje źle) i nic nie dało mi takiego efektu co bieganie miesiąc biegania 4 razy w tyg po 7-12 km na dzień i byłam taka szprycha ze hej a dupeczka jak się podniosła :D

Doggi, ja zaczęłam biegać wczesną wiosną tego roku i strasznie mi się to spodobało, chociaż mieszkam w takiej dzielnicy, że strach mi było biegać samej :-( Wytrzymałam tylko 2 tygodnie, później okres dostałam i mi się odechciało :-p Z Chodakowską wytrzymałam też ze 2 tygodnie i mi się znudziło w kółko to samo...

No to odpada mi problem z imieniem dla dziewczynki :-D:-D:-D

Doggi ja jak chodzilam na silke to tez biegalam i wiem ze bieganie dl MNIE tez bylo najlepsze. Pozniej jakos motywacja spadla i dupa znowu urosla ;-) ale jak dojde do siebie to zamierzam zaczac znowu. By na przyszle wakacje nie straszyc na plazy ;-)

Doggi moze bobas z mlekiem zabierze to co zbedne? Ty kuzynki, my planujemy swoje wiec AAAAAAAAAA!!!! nie wiem jak to zrobie by jakos wygladac ;-)

Stres zje nadmiar ;) ja przy porodzie straciłam prawie wszystkie kg ;) ale ciało takie było może nie porozciagane ale wiotkie wiec będzie trzeba umieścić bo ja nie liczę na cudnevidchudzanie matki karmiącej

reklama
Do góry