reklama
nieobecna87
Fanka BB :)
agulqa - jak coś Ci kilogramów zostanie to bez problemu ukryjesz pod suknią ślubną 
ja przytyłam w ciąży dużo - aż 18 kilo. Po porodzie zeszło ze mnie tylko 8 kg. Pozostałe 10 + 4 dodatkowo zrzuciłam bez większego sportu i diety - po prostu dużo chodziłam na spacery z Młodym, podnosiłam go, tańczyłam z nim na rękach, ćwiczyłam z nim pilates. A potem jak już zaczął raczkować i chodzić to jeszcze szybciej wszystko zeszło.
Zrzucenie 22 kg nie trwało u mnie może tak jak u niektórych - od razu po porodzie czy 3 miesiące po, ale chyba dość zdrowo - w rok. Wiadomo, że brzuch mógłby być bardziej mięsisty i skóra bardziej jędrna.. ale za to miałam zamiar się wziąc teraz - a tu dupa bo dzidzia w drodze. 
Bieganie jest dla mnie fuj (ale takie na bieżni) - to jest coś co zawsze omijałam na siłowni. Orbitrek, czy te schodki (nie wiem jak się to nazywa) - tak, ale na bieżnię nie wejdę (może dlatego, że mi się nogi plączą)
ja przytyłam w ciąży dużo - aż 18 kilo. Po porodzie zeszło ze mnie tylko 8 kg. Pozostałe 10 + 4 dodatkowo zrzuciłam bez większego sportu i diety - po prostu dużo chodziłam na spacery z Młodym, podnosiłam go, tańczyłam z nim na rękach, ćwiczyłam z nim pilates. A potem jak już zaczął raczkować i chodzić to jeszcze szybciej wszystko zeszło.
Bieganie jest dla mnie fuj (ale takie na bieżni) - to jest coś co zawsze omijałam na siłowni. Orbitrek, czy te schodki (nie wiem jak się to nazywa) - tak, ale na bieżnię nie wejdę (może dlatego, że mi się nogi plączą)
agulqa_b
Nieobecna ja za to nienawidze orbitreka
a co do kg wszystko ok tylko mi sie od razu lapki robia tlusciutkie i twarz ktora sama w sobie juz jest okragla ;-)
nieobecna87
Agulqa - ja miałam w pierwszej ciąży wrażenie, że Antek ulokował się wszędzie tylko nie w brzuchu
Uda balerony, łapy 3 razy większe (w koszulki nie wchodziłem w bicepsie), twarz jakby ktoś ostro uderzył
A brzuszek... Mały , zgrabny 
bada m.
agulqa mam tak samo i w ciąży z Antkiem też cała ulana,tylko z Mikołajem tak inaczej przytyłam-brzuch wielki,ale szpiczasty,ale reszta w miarę
agulqa_b
Ja narazie nie chce myslec o tym ;-) najwyzej bedw biegac 3h dziennie
i jesc same warzywa ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, ja nic a nic nie schudłam karmiąć
Po porodzie od razu -10kg i koniec kropka.
agulqa, dokładnie, stres zeżre kilogramy, zawsze trochę nerwówka przed własnym ślubem
nieobecna, ja z Młodą latałam na spacerki codziennie, też dużo ruchu, a kilogramy normalnie zastygły w miejscu, za cholerę nie mogłam zrzucić...

agulqa, dokładnie, stres zeżre kilogramy, zawsze trochę nerwówka przed własnym ślubem

nieobecna, ja z Młodą latałam na spacerki codziennie, też dużo ruchu, a kilogramy normalnie zastygły w miejscu, za cholerę nie mogłam zrzucić...
agulqa_b
Nulini to serio az taki straszny stres? Ja mysle ze jak juz sa dwa kredyty ma 30lat i dziecko to moze jakis mniejszy?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
agulqa, ja akurat ten stres uważałam za taki miły, podekscytowanie, planowanie, ustalanie, kombinowanie, nerwy miałam tylko jak się teściowie wtrącali ;-)
reklama
agulqa_b
Nulini znam te nerwy ;-) ja nie wiem jeszcze jzk to bedzie. Dzis mi sie snilo ze Ł mi sie oswiadczyl, ale slubu nie bylo bo kupil mi okropny pierscionek i jak mu to powidzialam to walnal focha ;-)