reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla maluszków

Leoś fajne!!! Ja mam dość Franków, Wiktorii, Oliwek. ..jakiś wysyp!
Gustaw super:-)
Ligia ma greckie pochodzenie..jakoś tak mi w ucho wpadło kiedyś :-)
Z dziewczecych jeszcze Lilka jest fajne ;-) rety zupełny brak pomysłu na chłopaka !

reklama
Mi mama Leona wysmiala :p

A moja mi właśnie z Leonem wyskoczyła, ale zupełnie mi jakoś nie pasuje z naszym nazwiskiem :-(

Elutka, no to u mnie odwrotnie, za cholerę pomysłu na córkę :-( Ale jak tak się zastanawiam, to Antonina też miała od początku być Antoniną, jak pytam męża, jakie imię planowaliśmy dla chłopca, to żadne z nas nie pamięta, on mówi, że Jakub albo Filip, a ja nie wierzę, że bym się na takie imiona zgodziła, więc może od początku była planowana córka :-D
Mnie po głowie chodzi Elżbieta, ale mężowi nie bardzo...

To ja wciąż mam problem z imieniem dla chłopca :/ jeśli będzie dziad to będziemy mieli kłopot, podoba mi się Kamil, ale mój T ma "przyjaciela" z tym imieniem i sprawił że NUGDY W ZYCIU NIE SAM TAK DZIECKU NA IMIE, po pierwsze myśli ze jest panem świata i wszystko mu się należy ZA nic poza tym kobiety traktuje na zasadzie ze każdy facet musi mieć kobietę u boku ale niech się nie odzywa tylko pierze, sprząta i nievwtraca jak faceci gadają. Ma nienawiść do niego sięga każdego nerwu mego ciała. A takie imię ładne i jakbym dala tak synowi na imię to by myślał że na jego cześć bo on taki jest właśnie popukany...

reklama
Doggi mam taki sam problem z Kamilem :-D imię mi się podoba ale wszyscy których znam to takie jakieś nieudaczniki :-/

Do góry