reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla maluszków

reklama
u nas też Karolina to jeden z głównych typów dla dziewczynki :tak: bo dla chłopca to już wcześniej pisałam, że ustalony Dominik :tak:

Mi się jeszcze Kubuś podoba :-) takie słodkie mi się wydaje...w sumie przy pierwszej ciąży mąż długo mówił do brzuszka Kubuś ;-)

A wydawało mi się, że Karolina to takie zapomniane imię, że teraz wszystko idzie w starodawne imiona, a tu proszę taka miła niespodzianka:)

Dogg wszystko wyjdzie w praniu:-) kobiety często nie wiedzą do porodu...biorą maluszka na ręce i bach już wiedzą :-) męża bratowa cqly czas mówiła, że będzie Leoś. .ja tu dzwonię po porodzie i słyszę, że Franek... :-D
jezyk fakt...jeszcze tylko o Józku i Włodku nie słyszałam :-D ooo Janek też jest fajne hehe

Doggi będziemy razem imienniki przeglądać heh, też nie mam pomysłów...

Edit. Józków wśród dzieci znajomych kilku jest. Włodka nie ma, ale jest Władzio :)

Ostatnia edycja:
Nie no mnie nic nie przekona żaden imiennik, bo ta Antosia taka zakorzeniona i pasuje tak ładnie tak idealnie i tak czuję że to to, a dla chłopca zero ;(

Ja tak miałam z pierwszą córką. I jest :) więc może to intuicja i nie potrzebne Ci imię dla chłopca :)

reklama
Do góry