reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

Nulini moj teraz chodzi i mowi ze moze zamias gosia to natka :p ale powiedzialam mu ze czuje ze do naszego dzidzi natalia nie bedzie pasowalo. No i tez przyznal racje;-)

reklama
agulqa, mój też na początku proponował Natalię, ale raz, że to imię jednej z jego byłych, dwa, to imię jego babci, za którą jakoś szczególnie nie przepadam, a trzy, sam jest chrzestnym jednej Natalii i to przeważyło, że odpadło :-D

U mnie będzie Krzyś i Kubuś :-) już podtanowone ;-) chyba że Kubuś okaże się być jednak dziewczynką. ..to będzie pewnie Karolinka :-D Pola mi się baardzo podoba ;-) takie trochę szalone imię moim zdaniem ;-)

Mnie na prenatalnym lekarka powiedziała, że na 85% będzie dziewczynka i tego się na razie trzymam.
Z imion to podobają mi się krótkie, ale zarazem niepospolite imiona: Pola, Lena, Iga, Lila .

reklama
Do góry