reklama

Imiona dla naszych dzieciaczków

dzięki, my też się cieszymy, szczególnie, że już straciliśmy nadzieję (ja miałam dużo problemów ginekologicznych, szkoda je wszystkie wymieniać...), nastawiliśmy na adopcję.. i miło zaskoczyliśmy naszym małym cudem :-D
a co do rad, to przede wszystkim niech się Twoja przyjaciółka razem z mężem porządnie przebada: sperma, hormony, drożność jajowodów, jajniki, owulacja itp (ważny jest lekarz, który z sercem podejdzie do problemu), bo najważniejsze odkryć dlaczego nie mogą zajść w ciążę, dużo jest też na internecie różnych dyskusji i grup kobiet, które się wpierają w tej swojej niedoli, na ich forach można przeczytać wiele ciekawych informacji :tak:
niech nie zwlekają z tymi wszystkimi badaniami, bo starania o dziecko strasznie psychicznie wymęczają :zawstydzona/y:
życzę im powodzenia i spełnienia marzeń o maleństwie ;-)
dziękuję za informacje - przekażę jej wszystko :-)

Pozdrawiam cieplutko Monie i cud w brzuszku ;-)

reklama
Witam!
Dziewczynki ja tym razem tez trafiłam z przeczuciem:-)- ochotka na słodkości, brzuch niesterczący do przodu a na boki.....Dziewczynka. Już druga będzie:-D!!!

Mój kochany M stwierdził,że mogę nazwać maleństwo jak chcę..byle tylko nikt z rodziny nie był chrzestnym(ostatnio mamy dość naszych rodzin).Cieszy mnie to bo wcześniej buntował się przed tym,aby w razie jak będzie synek dostał drugie po nim..a tak już zaklepane:synuś Nataniel Mirek a córcia Dagmara Agnieszka.:-)

Mój kochany M stwierdził,że mogę nazwać maleństwo jak chcę..byle tylko nikt z rodziny nie był chrzestnym(ostatnio mamy dość naszych rodzin).Cieszy mnie to bo wcześniej buntował się przed tym,aby w razie jak będzie synek dostał drugie po nim..a tak już zaklepane:synuś Nataniel Mirek a córcia Dagmara Agnieszka.:-)

Powiem Ci że Nataniel to piękne imię i nawet mi do głowy nie przyszło:sorry:--Superrrr!

Moja druga lalunia będzie miała na imię Sandra ( pierwsza to Laura Urszula ) ale nie możemy zdecydować się na drugie imię!! Jeszcze troszkę czasu nam zostało! Pozdrowienia!

U nas miał byc AntoŚ.. ale okazało się ostatnio na usg , że będzie dziewczynka:)
Toczyliśmy boje między trzema imionami: Gabrysia, Martynka i Laura
Wkoncu nasza 2,5 letnia coreczka Amelia , powiedziała ze chce zeby jej siostrzyczka nazywała się Laurka :) no i tak juz chyba zostanie :-):-):-)
Bravo dla Amelii , pięknie wybrała imię dla siostry--Laura-- moja tez ma tak na imię (dodam że to straszna łobuziara :tak:)

My też chyba damy chłopcu imię Nataniel. Mój Ł. się uparł, a mi się żadne męskie nie podoba. (Ewentualnie Kornel). Tyle, że zastanawiam się, czy nie lepiej nadac w formie Natan. Natomiast jeśli byłaby dziewczynka, to chciałabym, zeby była Milenka, choć znów Ł. upiera się przy naszej pierwszej wersji, czyli Inga :tak: Zresztą ja i tak pewnie jeszcze z tysiąc razy zmienię zdanie :-D

Nie sądziłam, że wybór imienia to taka trudna sprawa:-) Jak już mam jakieś propozycje ( śliczne imiona pojawiają się tutaj) to niekoniecznie podobają się mojemu mężowi.
Gabrysia, Zuzia, Patrycja, Marysia, Kinga ...oj trudna decyzja:-)

reklama
Nie sądziłam, że wybór imienia to taka trudna sprawa:-) Jak już mam jakieś propozycje ( śliczne imiona pojawiają się tutaj) to niekoniecznie podobają się mojemu mężowi.
Gabrysia, Zuzia, Patrycja, Marysia, Kinga ...oj trudna decyzja:-)
Ja też nie przypuszczałam, że tak trudno wybrać imię dla córci. Cały czas się zastanawiam, bo przecież ma jej służyć do końca życia...ale już się (prawie) przekonałam;-)Kinga....:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry