reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla naszych najmłodszych

Bluelovi - tak. U nas dalej synek bez imienia. Dalej sie targujemy i jakbym miala ustapic to juz predzej na Antosia niz Gabriela. Ale moje serce chce Iwo i koniec:D
Nadia na razie pomyslow nowych nie przedstawia a ja sama boje sie pytac...same rozumiecie;)

reklama
U nas tez brak decyzji. Mija mówi ze będzie Kacper☺ Mi jakoś nic nie pasuje. Używam różnych imion mówiąc do brzuszka ale to nie to...

Widać że problem z imieniem mają dziewczyny spodziewające się chłopczyków. My co prawda też mamy wybrane imię (Mariusz), ale nie jesteśmy do końca przekonani... :confused2:

Beatka to moze oznaczac ze to nie to :))

Kitki a maz nie ulega ?/;Da po Iwie to jakie masz typy??

Klaczek slyszalam o mamie ktorej synek byl bezimienny az do wizyty w urzedzie :0 niemogli podobno dopasowac imienia nawet po narodzinach ;0 masakra a ty masz jakis typ imienia ktory bys dala bez mrugniecia okiem dala malemu jakby mąż nie protestowal :)?

Bluelovi właśnie nie ma. Ani do męża ani do mnie żadne w 100 nie przemawia. Zbytnich kłótni nie ma w tym temacie tylko jest brak przekonania. Myślę że wybierzemy między Aleksander, Mikołaj i Oliwer ale mimo wszystko to nie to.

Też miałam problem z imieniem, bo mąż chciał Antosia a mnie to imię nie przekonywało ale teraz czuję, że to musi być Antoś :) Myślę, że jakkolwiek nie będą się nazywały nasze dzieci, to będzie to dla nas z czasem idealnie pasujące imię :)
Kłaczek, gdybym miała wybrać między podanymi przez Ciebie imionami to wybrałabym Oliwera, ale w wersji Oliwier.

Współczuję ;) ale rozumiem dylemat bo dla chłopca tez bym nie wiedziała. Wszystkie imiona spadały na mnie nagle. Kalinka była wywalczona ale dla mnie pewna :)

reklama
Do góry