reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla naszych Pociech :D

reklama
karola82_82, mnie się BARDZO podoba imię Milena. Piękne, takie delikatne.

A tak przy okazji tego, co napisała Summerbaby... Skojarzyło mi się to z sytuacją u mojego M w rodzinie. Ma starszego brata, Ernesta. I jego babci (mamie jego mamy) nigdy to imię nie pasowało. Stwierdziła, że to nie imię i tak go nazywać nie będzie. I facet ma 36 lat i do dzisiaj dziadkowie - jako jedyni - mówią do niego Tomek :-). Chore. Ja bym się wkurzyła, gdyby ktoś z rodziny wydziwiał i nazywał moje dziecko inaczej niż faktycznie ma na imię. Tak więc, Summerbaby, rodzice muszą się chyba po prostu przyzwyczaić. A do tego potrzeba czasu. Przypadek dziadków mojego M to jakieś ekstremum.

Milenka to super imie:):-) Milosz tez fajne, ale moj M jest na nie:) Walka trwa miedzy Dominikiem a kacprem..:)choc teraz tyle tych Kacprow- bardzo popularne imie ostatnio:)

Dzag czsasem tak sie zdarza:tak:Mojej mamy kolezanka ma na imie weronika a wszyscy do niej Justyna mowia:tak:Ja dopiero ze 2 lata temu sie dowiedzialam:-D:-D

Malutka u nas tez na kazdym kroku sa Kacpry :tak:

Wiec u nas jest Michal i na 99% bedzie Milena

hej. ja jeszcze nie mam wybranych imion ale na pewno nie będzie Tymek bo ja pracuję w biedronce a u nas jest w sprzedaży płyn do mycia naczyń który się tak nazywa, no i kacper też odpada bo mój mąż ma już syna i właśnie tak się nazywa...

Do nazywania artykułów wybierane są wdzięczne imiona ;-). Wspomniany płyn Tymek, czekoladki Pawełek i Maciek, soczek Kubuś, mąka Basia (to jaaa to jaaa :laugh2:), margaryna Kasia... Nie ma za to wafelków pt. Mścisław lub płynów pt. Sędziwoj. Więc czuję się wyróżniona z moim wyborem. Mój Tymuś zostaje :-).

A my się wczoraj dowiedzieliśmy że będzie chłopczyk więc na pierwszym miejscu jest Leoś ewentualnie Ignaś, Julek lub Kostek :p A Milenka piękne imię wśród moich znajomych teraz bardzo popularne...

reklama
Do góry