reklama
justynaj
Fanka BB :)
Calineczka - Filip piekne imie,chyba weny nabralam. A Lidia to moja mama 
u nas przez cala ciaze od kiedy sie dowiedzialam o dziewczynce to byla w brzuchu Maja.no ale jak sie urodzila,nie pasowalo nam do niej za grosz.takze Maja u nas zaczeka na nastepna. Jak ktoras pisala,ze na imie Maja albo Oliwia obraca sie 10 dziewczynek...hm to nie jest tak do konca.ja mam pierwsza Wiktorie i jakos 1000 wiktorii u nas nie ma.a tez ludzie mowili,ze takie oklepane.wiec to zalezy czasem od rocznika, mody no i oczywiscie kraju w ktorym sie mieszka
ja chce dac imie miedzynarodowe,tak zeby bylo troche polskie i rownoczesnie nie za egzotyczne w kraju w ktorym mieszkam.mysle,ze i Maja i Filip pasuja idealnie. Maja byla modna tutaj ale jakis czas temu i nie ma ich za duzo juz,a Filipa to wogole nie slyszalam;-)
u nas przez cala ciaze od kiedy sie dowiedzialam o dziewczynce to byla w brzuchu Maja.no ale jak sie urodzila,nie pasowalo nam do niej za grosz.takze Maja u nas zaczeka na nastepna. Jak ktoras pisala,ze na imie Maja albo Oliwia obraca sie 10 dziewczynek...hm to nie jest tak do konca.ja mam pierwsza Wiktorie i jakos 1000 wiktorii u nas nie ma.a tez ludzie mowili,ze takie oklepane.wiec to zalezy czasem od rocznika, mody no i oczywiscie kraju w ktorym sie mieszka
Calineczka001
Fanka BB :)
Anisen
kochamy Cię mocno
My zrobiliśmy listę :
Dziewczynka : Lilianna, Julita, Natalia , Sandra
Chłopczyk: Nataniel, Tymoteusz, Gabriel
Kolejność przypadkowa. Ważne że nam obojgu podobają się wszystkie z listy
Dziewczynka : Lilianna, Julita, Natalia , Sandra
Chłopczyk: Nataniel, Tymoteusz, Gabriel
Kolejność przypadkowa. Ważne że nam obojgu podobają się wszystkie z listy
vinga89
mamusia syneczków
wszystkie dzieci znajomych urodzone w 2012 r mają na imię Kacper lub Filip 
Anisen, mi wczoraj ksiądz powiedział "ale żeś wydziwiła imię". hmmm bagatelka, Nataniel to imię z pisma świętego
ciągle ma jakieś "ale" co do imienia naszego syna. chodził "po kolędzie" to bidny nie wiedział nawet, że to imię z Biblii, niezły mi ksiądz.
Anisen, mi wczoraj ksiądz powiedział "ale żeś wydziwiła imię". hmmm bagatelka, Nataniel to imię z pisma świętego
vinga89
mamusia syneczków
ivi, a czy musi być imię chrześcijańskie? co im do tego jak nazywamy dzieci. są "najmądrzejsi" a nie znają nawet pisma św
reklama
Podziel się: