dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Ja tam gustuję w imionach tradycyjnych. Mam juz Zosię i Marysię, a teraz czeakamy na Jasia lub Helenkę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja też :-) dla chłopca też myślałam o Jasiu, tylko cały czas miałam jakies wrażenie ze innym sie to imię niezbyt podoba.. ale co tam najwazniejsze ze mi i męzowi, fajnie ze ktos podziela moje zdanie:-)Ja tam gustuję w imionach tradycyjnych. Mam juz Zosię i Marysię, a teraz czeakamy na Jasia lub Helenkę![]()

fajnie:-) ja tez mam takie podejście ale juz tyle tych imion przerobiłam ze chyba zostanie na Jasiu:-) jeśli to chłopiec oczywiście i tak tradycja tradycją ale jak jakos w 12tyg mi lekarz powiedział ze to dziewczynka to od razu na usg podpisałam Lenka jak Ty natis i powiesiłam na lodówce:-) po tyg Lenka juz zaczeła lekko przypominać Jasia wiec czekam do połówkowych:-)Dmuchawiec , Jeny no to ja następna jestem:-). Też czekamy na Jasia :-) chyba , ze do czerwca coś nas bardziej zauroczy.