reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Imiona grudniowych dzieciakow

Ja tam mam znowu typy imion i zamiast sie zmniejszac to sie zwiekszaja
Podam od najbardziej które mi sie podobaja: Zofia , Anastazja, Aniela, Hanna , Laura ( strasznie mi sie podoba ale jak to zmiekkczyc?) Nela, Dalia, Lea

Leon, Nikodem , Tymon , Oliwier

Trzy ostatnie tez mi sie podobają ale mężowi nie wiec nie uda sie go namowic. Dobrze ze na Różyczkę moją ulubioną sie zgadza to mu wybacze ;)

reklama
Ja chciałam córkę pierworodna tak nazwać to mąż mnie wyśmiał że to dla starej zakonnicy imię i że może jeszcze Klarysa.. Moja prababcia była Rozalia dla mnie super

No wlasnie laurka mi nie podchodzi to zdrobnienie
w ksiazkach Malgorzaty Musierowicz Laura nazywana byla zdrobniale w rodzinie Tygryskiem:)))
u mnie maz cos zaczyna podkopywac moje stanowisko w sprawie Zofii. Wczoraj tak nagle spytal: a moze Lenka? No Lenka mi sie podoba ale Zosia jest po babci i ma dla mnie ogromne znaczenie sentymentlne. Juz jakies 15 lat temu obiecalam sobie ta Zosie. Staram sie byc spolegliwa ale zalezy mi na tym, z drugiej strony chce zeby moj maz ja kochal i zaangazowal sie w jej wychowanie (on ma z tym klopoty), jesli by to mialo zalezec od imienia to moglabym sie poswiecic ale czy zalezy? chyba nie?

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

U moich koleżanek, które mieszkają w rejonach Warszawy i Skierniewic porodziły się na przełomie ostatniego roku: Helenka, Tomasz i Antonina, Róża, Alex, Lilianna... Nie wiem czy taka teraz moda jest, czy przypadek :)

U moich koleżanek, które mieszkają w rejonach Warszawy i Skierniewic porodziły się na przełomie ostatniego roku: Helenka, Tomasz i Antonina, Róża, Alex, Lilianna... Nie wiem czy taka teraz moda jest, czy przypadek :)
Helenek, Antonin i Lilian to teraz dużo. Pozostałych chyba mniej.

reklama
Do góry