reklama

Imiona grudniowych dzieciakow

reklama
Ja z moim mężem kompletnie nie możemy dojść do porozumienia, jeśli chodzi o imiona - zwłaszcza dla dziewczynki. On upiera się na Wiktorię, a ja tak do końca nie jestem przekonana. Dobrze, że jeszcze nie wiemy czy będzie chłopczyk czy dziewczynka.

Myślałam, że moja Hania taka niepopularna... a Hanek Ci tu u nas do wyboru do koloru [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama ma na imię Hania i nawet przez chwilę myślałam o tym imieniu jeśli będzie dziewczynka, ale mama w panikę, że nie da skrzywdzić dziecka:D. Więc pomysł upadł, ale nadal uważam, że bardzo ładne imię:)

Ja z moim mężem kompletnie nie możemy dojść do porozumienia, jeśli chodzi o imiona - zwłaszcza dla dziewczynki. On upiera się na Wiktorię, a ja tak do końca nie jestem przekonana. Dobrze, że jeszcze nie wiemy czy będzie chłopczyk czy dziewczynka.
Ja ostatnio tez sie nie.moge dogadac odkad sie dowiedzial, ze jednak dzieczynka to imie mu przestalo pasowac uparl sie na Zuzie ... no rece mi opadly bo ja chcialam mnie popularne imie

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry