karmelowa
Fanka BB :)
Aesthete Ani trochę nie mam nic do "Ani" 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
U nas na chwilę obecnie nadal Patrycja Teresa ( choć mam też w głowie Agnieszkę, Monikę i Anie) i Piotr Karol... Chciałabym nie dawać dziecku imienia z pierwszej 10 najpopularniejszych w ostatnich latach, ale też nie takiego które sa dawane bardzo rzadko...
ale kto mówi o sileniu się? Może komuś tak po prostu od dawna podoba się jakieś nietypowe imię?O, no i to są normalne, niewydumane imiona, bez silenia się na unikalność czy pseudoegzotykę.

O, no i to są normalne, niewydumane imiona, bez silenia się na unikalność czy pseudoegzotykę.
Szkoda dziecka! Matce się podoba, ale to ten młody człowiek będzie do końca życia nosił takie imię. Jesteśmy Polakami, więc nadawajmy dzieciom imiona, które mają już w naszym kraju tradycję, szczególnie, że jest tyyyyle pięknych imion. Nie wiem w czym miałoby być fajniejsze nazywanie dziecka 'z angielska' od nazywania go 'z polska', oprócz udawania, że się jest kimś innym, niż w rzeczywistości.Cyra, Kira - żeński odpowiednik imienia Cyrus. Patronką tego imienia jest św. Cyra (V wiek).
Kira imieniny obchodzi: 20 marca i 3 sierpnia.
Cyfra: 6