Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

znamy Maszę i NiedziwedziaA my z Mężem od dawna wiemy, że jeżeli dziewczynka to będziemy wołać na nią Masza (tu w Rosji to zdrobnienie od Maria)
a wszystko zaczęło się od bajki o Maszy i Niedźwiedziu którą polecam (zdecydowanie nie jest potrzebna znajomość j. rosyjskiego
Zobacz załącznik 582794
z chłopcem będą problemy ale obowiązkowo w imieniu musi znaleźć się literka R![]()
Mrówek ogląda u stryjenki ;-) rusycystki ;-)A my z Mężem od dawna wiemy, że jeżeli dziewczynka to będziemy wołać na nią Masza (tu w Rosji to zdrobnienie od Maria)
a wszystko zaczęło się od bajki o Maszy i Niedźwiedziu którą polecam (zdecydowanie nie jest potrzebna znajomość j. rosyjskiego
Zobacz załącznik 582794
z chłopcem będą problemy ale obowiązkowo w imieniu musi znaleźć się literka R![]()
ponoć od kilku lat na pierwszym miejscu w popularności imion są Lena i Szymonco druga moja koleżanka teraz córkę nazywa Lena i mimo, że imię mi się podoba to ja już bym tak córki nie nazwała
My dla syna Tymon lub Tymoteusz.
Dla córki mamy problem. Mamy dwie opcje, jedna podoba się mi, druga mężowi i jest problemale i tak czuję, że syn będzie
![]()