aga6
Fanka BB :)
Jak w przyszlosci bedzie druga córa to bedzie Antosia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak w przyszlosci bedzie druga córa to bedzie Antosia
Bo Antosia to fajne imię [emoji16]Jak w przyszlosci bedzie druga córa to bedzie Antosia![]()
Mi się niestety Emilia źle kojarzy..O kurczę mi sie Emilka strasznie podoba, ale mężowi nie![]()
WiadomoIle ludzi tyle opini![]()
Możliwe.Antosia to fajnie imię dla małej dziewczynkija mam w pracy Antosie lat 28 i tak niezręcznie sie do niej zwracać Tosia ?? Do dorosłej kobiety ??? Każdy ma z tym mega problem. Tosia i Antosia to juz dla mnie jak ktoś blisko z nia jest a Antonina to jakos tak dziwie
kiedyś nawet rozmawialiśmy o ty mowi ze większość ludzi zwraca sie do niej bezosobowo bo nie wiedza jak.
Tośka po prostu mozna mowicAntosia to fajnie imię dla małej dziewczynkija mam w pracy Antosie lat 28 i tak niezręcznie sie do niej zwracać Tosia ?? Do dorosłej kobiety ??? Każdy ma z tym mega problem. Tosia i Antosia to juz dla mnie jak ktoś blisko z nia jest a Antonina to jakos tak dziwie
kiedyś nawet rozmawialiśmy o ty mowi ze większość ludzi zwraca sie do niej bezosobowo bo nie wiedza jak.