reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

reklama
Ja od zawsze chcialam miec coreczke o imieniu Amelka... i moze to glupio zabrzmi ale od poczatku wiedzialam, ze to bedzie corcia....chyba sie nie zdziwie...ale by byla beka:-)

Ja od zawsze chcialam miec coreczke o imieniu Amelka... i moze to glupio zabrzmi ale od poczatku wiedzialam, ze to bedzie corcia....chyba sie nie zdziwie...ale by byla beka:-)
Amelka śliczne imię.Mam siostrzenicę Amelcię.
Jak moja siostra 16 lat temu powiedziała że jej córka będzie Amelka to cała rodzina patrzyła na nią jak na dziwoląga. A teraz ile jest Amelek...Sama osobiście znam 3.
U mnie na Lenkę też róznie patrzą ale mam to gdzieś, chociaż większości się podoba.

Mnie sie Lenka podoba...
ja mieszkam w uk wiec chcialam tez zeby dziecko nie mialo potem przechlapane cale zycie jak mu dam na imie np Genowefa:-) kto by to tu wymowil:-)

reklama
Do góry