xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Ja z tych 3: Victoria, Ashley i Aaliyah wybralabym Ashley ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z tych 3: Victoria, Ashley i Aaliyah wybralabym Ashley ;-)
Ja sama nie wiem... ale dziękuję za poradę... 
Ja sama nie wiem... ale dziękuję za poradę...
w sumie Vicky popularne. a Aaliyah troszkę trudne ... ehhh muszę pomyśleć....
Najwazniejsze to zeby Ci sie podobalo... a czy jest popularne czy nie to ja osobiscie mialabym gleboko w d... ;-)

No to ni ma problemu przeciez. Mozesz dac Victoria-Ashley a na drugie Aaliyah
I bylo by smiesznie jakby sie mala miala przdstawic pelnym imieniem " My name is Victoria Ashley Aaliyah i Twoje nazwisko"

w życiu nie słyszałam takiej bzduryMy też chcieliśmy dać Lenka ale staneło na Helence bo ładniej pasuje do nazwiska
i w związku z tym imieniem moja babcia postanowiłą przeprowadzić ze mną poważną rozmowę ... generalnie wg niej nie mogę dziecka tak nazwać bo...to nieszczęśliwe imiew życiu nie słyszałam takiej bzdury
a ja Wam powiem ze ze imie Helena nosze juz od 27 lat i nie jestem nieszczesliwa :-) na poczatku nie podobało mi sie to imie bo gdy poznawałam kogos to wszyscy mówili np... o moja babcia ma tak na imie, a inni moja prababcia i kojarzyło mi sie z czyms starym.... ale teraz nosze je dumnie bo rzadko kto ma tak na imie-a jest oryginalne...teraz jest duzo Lenek własnie...
takze możesz byc pewna ze imię nie przynosi nieszczęścia :-)