reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

reklama
No to ni ma problemu przeciez. Mozesz dac Victoria-Ashley a na drugie Aaliyah

I bylo by smiesznie jakby sie mala miala przdstawic pelnym imieniem " My name is Victoria Ashley Aaliyah i Twoje nazwisko"

hehe nie no jak wybvoorę jedno to drugie będzie zaklepane dla drugiej córci:-D
a najśmieszniejszze jest to że nazwiska to by za bardzo w IE nie powtórzyli...hehe:rofl2:

My też chcieliśmy dać Lenka ale staneło na Helence bo ładniej pasuje do nazwiska
i w związku z tym imieniem moja babcia postanowiłą przeprowadzić ze mną poważną rozmowę ... generalnie wg niej nie mogę dziecka tak nazwać bo...to nieszczęśliwe imie :szok: w życiu nie słyszałam takiej bzdury

My też chcieliśmy dać Lenka ale staneło na Helence bo ładniej pasuje do nazwiska
i w związku z tym imieniem moja babcia postanowiłą przeprowadzić ze mną poważną rozmowę ... generalnie wg niej nie mogę dziecka tak nazwać bo...to nieszczęśliwe imie :szok: w życiu nie słyszałam takiej bzdury

Moja babcia ma Helena na imie :) Bardzo mi sie podoba i nie wydaje mi sie zeby moja babcia byla nieszczesliwa ;-)aczkolwiek jest ogromna pesymistka, ale to juz jej charakter a nie przez imie

a ja Wam powiem ze ze imie Helena nosze juz od 27 lat i nie jestem nieszczesliwa :-) na poczatku nie podobało mi sie to imie bo gdy poznawałam kogos to wszyscy mówili np... o moja babcia ma tak na imie, a inni moja prababcia i kojarzyło mi sie z czyms starym.... ale teraz nosze je dumnie bo rzadko kto ma tak na imie-a jest oryginalne...teraz jest duzo Lenek własnie...
takze możesz byc pewna ze imię nie przynosi nieszczęścia :-)

reklama
a ja Wam powiem ze ze imie Helena nosze juz od 27 lat i nie jestem nieszczesliwa :-) na poczatku nie podobało mi sie to imie bo gdy poznawałam kogos to wszyscy mówili np... o moja babcia ma tak na imie, a inni moja prababcia i kojarzyło mi sie z czyms starym.... ale teraz nosze je dumnie bo rzadko kto ma tak na imie-a jest oryginalne...teraz jest duzo Lenek własnie...
takze możesz byc pewna ze imię nie przynosi nieszczęścia :-)

a jak zdrabniasz swoje imie Lena ? mnie tylko przeraża że ktoś będzie mówił Hela albo Helka ale gdyby tym się kierować to trudno byłoby wbrać imie dla dziecka bo właściwie każde można jakoś przekręcić

Do góry