reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

reklama
U nas też będzie Lenka :-) mojemu mężowi się bardzo podoba :-) mi zresztą też. miała być Amelka, ale , juz pisałam, że koleżanka, której nie cierpię "ukradła" mi to imię (jej córeczka miała mieć na imię Maja, ale jak usłyszała, że u mnie będzie Amelka, to od razu u niej też! ) więc u mnie Amelki nie będzie, chociaż bardzo mi się to imię podoba!

U nas też będzie Lenka :-) mojemu mężowi się bardzo podoba :-) mi zresztą też. miała być Amelka, ale , juz pisałam, że koleżanka, której nie cierpię "ukradła" mi to imię (jej córeczka miała mieć na imię Maja, ale jak usłyszała, że u mnie będzie Amelka, to od razu u niej też! ) więc u mnie Amelki nie będzie, chociaż bardzo mi się to imię podoba!
Chyba już 3 Lenki są na LISTOPADÓWKACH:-):-):-) Mojemu też się bardzo podoba, czasami mówi że to mała Lentynka hihi.

U nas też będzie Lena:) Mimo, że już na początku ciąży postanowiliśmy tak dać córeczce na imię to teraz zaczynam się zastanawiać bo Len coraz więcej jest tak jak np. Julii. Imię Julka piękne a teraz to chyba co 3cia dziewczynka tak ma na imię. U mnie w klasie były np. 3 Magdaleny!! Masakra! Jeszcze myślę nad imieniem Paula ale to tylko takie awaryjne:)

Mnie też podoba się Nataniel:tak:
a wiecie ostatnio zastanawialiśmy się nad zmianą imienia dla Vickusi naszej...
sami nie jesteśmy pewni... ale w tamtym roku należało to imię do najbardziej popularntch.....:sorry2:
chcieliśmy dać córci Ashley (Aszli) albo Aaliyah (Alaja) ale nie jesteśmy do końca pewni co do tej zmiany....
więc narazie jeszcze się wstrzymujemy....

Nio Kam niezly dylemat. I Ashley i Aaliyah cholerniieeee mi sie podobaja :-) Wogole to lubie imiona z Sh a Aaliyah kojazy mi sie z piosenkarka ktora kiedys sluchalam 24 na dobe. zreszta dalej bardzo lubie ;-)

reklama
Do góry