Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Kasiiula - rozumiem, ze córci wyrósł siusiaczek :-). No cóż medycyna odnotowuje takie przypadki bywa, ze i chlopcom siusiak zanika (na co po kryjomu wciąż liczy moj M)
no tak ehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiiula - rozumiem, ze córci wyrósł siusiaczek :-). No cóż medycyna odnotowuje takie przypadki bywa, ze i chlopcom siusiak zanika (na co po kryjomu wciąż liczy moj M)
Wrrrr, u nas lista leży od miesiąca nietknięta!!!! Krew mnie już zalewa, dzisiaj zapytałam tak delikatnie, czy może się zastanawiał nad imieniem (mąż), to wypalił mi wkurzony, że on nie musi się tym 8 miesięcy zajmować, wystarczy przed zarejestrowaniem pomyśleć.. K...Aja się dołączam. Już 99 dni do porodu, a my imienia nadal nie mamy wybranego, aż mnie to wkurza-strasznie!!!
Nie wytrzymam! Poduszką go dziś w nocy uduszę i będę miała wybór szpitala z głowy...

Wrrrr, u nas lista leży od miesiąca nietknięta!!!! Krew mnie już zalewa, dzisiaj zapytałam tak delikatnie, czy może się zastanawiał nad imieniem (mąż), to wypalił mi wkurzony, że on nie musi się tym 8 miesięcy zajmować, wystarczy przed zarejestrowaniem pomyśleć.. K...ANie wytrzymam! Poduszką go dziś w nocy uduszę i będę miała wybór szpitala z głowy...
http://www.suwaczki.com/
http://www.suwaczki.com/
A NO
no nie!!no a u mnie nie bedzie Gabrysi
bedzie za to Pawełek !!![]()

no nie!!
kolejny facecik!!!!
ci nasi chłopcy będą się bić o dziewczynki![]()

no lepiej niech te dziewczynki będą ładne... bo tu dziedzic za dziedzicem rośnie
Kasia, a gdzie chodzisz na usg? bo ja w październiku zamierzam do białegostoku już na "stałe" się przenieść i zastanawiam się, gdzie chodzić. słyszałam bardzo dobre opinie o klinice przy KEN-ie. prywatna klinika, ale przyjmują również na nfz. no i mają bardzo dobry sprzęt (wiem, że mają usg 3d)...
Ty z tego co kojarze chodzisz do bociana, tak? mają tam dobry sprzęt??