reklama
A to mnie bardzo zaciekawiło co piszesz, rzeczywiście musi to byc sprawa środowiska. Hmm...ale jakiego? ciekawe od czego zależy "moda" na dane imię? Ja z małych Wiktorów nie znam żadnego! Czyli odwrotnie jak u ciebie. U nas co drugi maluch to własnie Kuba lub Michał lub Mikołaj. A wsród dziewczynek króluje Wiktoria i Martynka.
Czasami to sie smiejemy, ze tyle tych Wiktorków. Z moich znajomych ze szkoły i pracy, które przychodza mi na mysl w tej chwili u 6 dziewczyn sa Wiktorki

Sapik3
Zaciekawiona BB
U mnie też zatrzesienie od Martynek i Szymonków zaś :-) Dletego my wybralismy synusia Kubuś a córcia Maja ale juz wiemy ze bedzie córcia raczej na 100% wiec na szczescie imie sie wszystkim podoba i my też zadowoleni :-)
Kurcze najważniejsze żeby imię podobało się rodzicom malca no i by nie było jakoś specjalnie wymyślne. Chyba nie ma nic gorszego jak zestawienie typu Kasandra Kowalska![]()
Ja już tak to lepiej brzmi Kasandra Kovalsky :-) jak nic gwarantuje sukces w show biznesie
mój mąż ma fioła na punkcie imienia xavier, strasznie mu sie podoba- nawet wczoraj o tym rozmawialismy- bo ja oczywiście mam inne zdanie
ale dzieki Bogu nie dane jest mu miec syna- bynajmniej ze mna bo ja już swój starganik zamykam
))
albo etiennette wisniewska lub tez xavier wisniewski hmmm... znacie ich?
Pierwsze słysze

Ale chyba moze byc Ksawery, nie jest najgorsze

reklama