Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
agusia ja własnie dzisiaj w nocy- jak nie mogłam spać- wymyślałam sobie, ze moje dziecko nie będzie Mikołajem, Sylwestrem...żadnym "światecznym"- czy jak to nazwać;-) imieniem..
ale imię chyba ok:-) mamy znajomych którzy mają synka Mikołaja.
Dla dziewczyny wybraliśmy imię Matylda - chyba jeszcze tu nie padło.
Z chłopakiem mamy problem; przez długi czas M. upierał się przy Samuelu, a ja uważam, że jest zbyt oryginalne jak na polskie warunki. Ostatnio stanęło na Przemysławie lub Danielu, ewentualnie Pawle albo Konradzie, ale negocjacje są dość burzliwe .
ehh, ja od zawsze chciałam Ninę ale mój dostaje gorączki jak to słyszy, za to moi coraz częściej mówią o Majce, a gdyby jednak okazał się chłopiec to zaczęło mi się podobać Adaś, tak ku czci Adama Małysza ;-)
my jeszcze nic nie wybraliśmy, nawet o imionach nie rozmawialiśmy. Imiona, o których wcześniej pisałam (Lena, Martin) raczej w grę nie wchodzą, może jeszcze ta Lena by u małża przeszła, więc będziemy intensywnie myśleć pewnie pod koniec ciąży ;-)
(chociaż Michaś dziś mi powiedział, że dzidziuś na imię będzie miał... Chłopak tak po prostu)
zastanawiam się nad imionami uniwersalnymi, często bywamy w Niemczech i wolałabym imię z którym nie będzie tam problemu (z Michałem Niemcy mają mały kłopot jak mają przeczytać/napisać )
Dziewczyny ja kilka dni temu pisałam że będzie Aleks, a wczoraj po przepatrzeniu listy imion jeszcze Emil nam wpadł w oko (mężowi też Alwin, i Bruno - ale ja stanowczo protestuję). Które z tych dwóch podoba się wam bardziej?