miki_czchow
Fanka BB :)
Mi też się Alwin od razu z wiewiórką skojarzył ;-) Ja bardzo bym chciała Juliana ale znowu mąż nie da się tykać o to imię...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi się podoba Julian (Juleczek), ale u mnie to samo, co u ciebie, raz tylko wymieniłam imię mojemu S i zrezygnowałam, powiedział, że to imię dla takiego sieroty, żeby nie napisać dokładnie, co S powiedziałJa bardzo bym chciała Juliana ale znowu mąż nie da się tykać o to imię...
Przypomniało mi się jak koleżanka z mężem całą ciąże kłóciła się o imię dla syna. Ona chciała Michał, on Franciszek. W końcu już mąż odpuścił, powiedział dobrze niech będzie Michał, a poszedł po porodzie do USC i zarejestrował Franciszek Michał![]()