Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem zakochana w imieniu Tymon. Ale mąż się nie zgadza.. a na początku ciąży ustaliliśmy ze jak będzie dziewczynka wybieram ja, jak chłopak to on.. i co gorsza to był mój pomysł. ;-( najbardziej kompromisowe imię u nas to Jan.Zakochałam sie w tych zdrobnieniach Tymka[emoji173]
Mój tyle ze prawie 6 letni Oskar pytał juz pare razy czemu nie ma Maksymilian na pierwsze![]()
A ma tak na drugie. A teraz wymyślił ze on bedzie Oskar a maluch Oski![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem zakochana w imieniu Tymon. Ale mąż się nie zgadza.. a na początku ciąży ustaliliśmy ze jak będzie dziewczynka wybieram ja, jak chłopak to on.. i co gorsza to był mój pomysł. ;-( najbardziej kompromisowe imię u nas to Jan.
Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas wybór padl dla chlopca : Mikołaj a na drugie Antos
A dla dziewczynki : Hanna a na drugie tu brak bo nic nam nie wpadło
Cos chyba czujemy ze to będzie facio dlatego dla córki nie szykujemy się tak bardzl z imieniem
Mój M narzeka, ze dla chłopca ciezej wybrać imię i zadneqmu się nie podoba i jakoś tak nic ładnie nie pasuje i nie brzmi... Zrezygnował za to teraz z Natana na rzecz Garbysia. A wczoraj burknal cos o Adrianie. Że może tak, a ja sie nie zgadzam. Bo to jego drugie imię i dostał je, bo teściowa tak chciała nazwać mojego M ale jej mąż wtedy się na to imie nie godził. Czulabym się jakby to ona nazwała moje dziecko a nie my... Ehhh dlaczego to musi być takie trudne?