reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

skaba - to daj mu na imię Piotr Bartosz :-D

ps. mój małżon ma na imię Piotruś, no więc mój stosunek do tego imienia już znasz :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
skaba mogę się z tobą podzielić moimi pomysłami na męskie imiona bo na początku to tylko w tych szukałam imienia dla mojego baby.a więc: też Filip,Igor,Oskar,Denis,Adrian. jak coś pomogłam to fajnie a jak nie no to trudno:-(

dziewczyny baaardzo dziękuję za podpowiedzi:-):-):-) przydaja się oj przydają:-)

wczoraj pytałam mojego synia jak nazwiemy dzidziusia, (podawałam mu po dwa imiona i pytałam, które ładniejsze) a zatem jego typy to Jaś i Marysia... te imiona w jego ustach brzmią po prostu cudnie:-):-) zresztą inne też:-D a najlepsze było jak podałam jakieś bardziej wymyslne imię (zapomniałam jakie), a mój synio: Mamo a cio to wogle znaczi?:-):-)

Skaba to imiona juz masz:-) barzdo łądne mi sie zawsze podobało marysia ale siostra mnie uprzedziła:sorry2::eek: i dała swojej:cool2:

No, więc u nas przez przypadek jednak będzie Antosia- kiedyś napomknęłam rodzince, że tak może damy na imię, o ile będzie dziewczynka- no i jak się "pipi" potwierdziła i zaczęłam wymyślać imiona, to mi powiedzieli, że mam sobie dać spokój, bo wszyscy już się przyzwyczaili do Tosi.
Nawet mój mężuś wczoraj stwierdził, że Antosia zostaje- a mieliśmy to jeszcze przedyskutować, jak przyleci do domu! No, więc będzie Antosia- ja zresztą też już się przyzwyczaiłam:-):-D

Telma mi tez sie bardzo podoba Antosia, ale moi mężczyźni chcą Zuzię jeśli bedzie dziewczynka:-)
Skaba Marysia sliczne imię:tak:

reklama
mnie też się Tosia baaaardzo podoba.... :-):-):-)
zastanawiam się tylko jak to jest z tym dopasowaniem do nazwiska... nazywam się Bielawska i w sumie wydawało mi się, że to nazwisko jest na tyle neutralne, że będzie pasowało do zdecydowanej większości imion... a tu moja szwagierka wygłosiła opinię, że to długie nazwisko i nie powinno się dawać do niego długiego imienia... hmmm.. a przecież ja sama mam długie imię:-) ale Maria Bielawska to chyba niezłe połączenie;-)

Do góry