reklama
beata88
Fanka BB :)
No kurcze bo w sumie nam obu się ma podobac. A jak jemu się tak podoba a mi się w sumie zadne aż tak WOW nie podoba to chyba się zdecyduje na Kaje hmm..
lucalew
Beatko Kaja bardzo ładne imię :-)
lucalew
Akuku nie wiem czemu ale mnie sie od poczatku Twoja corka z imieniem Amelka kojarzyła no ale musicie wspolnie wybrac.
lucalew
Akuku to zacznij mowic do niej Amelka i juz :-)
Beata, to miałybyśmy dwie Kaje
bo u nas też wyszło, że będzie Kaja po różnych dyskusjach. Ja miałam kilka, najbardziej chciałam Ninę, ale Mż się nie zgadza. To było jedyne, co do którego jakoś się dogadaliśmy.
Ja też korzystałam z tej tabelki z imionami w Warszawie. Nie chciałam, żeby było to imię z pierwszej dziesiątki, żeby co drugie dziecko się nie odwracało na ulicy, szczególnie w przypadku dziewczynki. Moja siostrzenica to Lenka i niestety to jedno z bardziej popularnych imion.
Ja też korzystałam z tej tabelki z imionami w Warszawie. Nie chciałam, żeby było to imię z pierwszej dziesiątki, żeby co drugie dziecko się nie odwracało na ulicy, szczególnie w przypadku dziewczynki. Moja siostrzenica to Lenka i niestety to jedno z bardziej popularnych imion.
reklama
Cześć dziewczyny, mi sie bardzo podoba imię Mia. Chcemy tak nazwać córkę ktora ma sie urodzić 05.05.2015
Wszyscy nam mówią żebyśmy sie jeszcze zastanowili bo ludzie będą ją przezywać Mia żmija
Ale ja chyba wole taka żmijke niż pączka w maśle
)