Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No kurcze bo w sumie nam obu się ma podobac. A jak jemu się tak podoba a mi się w sumie zadne aż tak WOW nie podoba to chyba się zdecyduje na Kaje hmm..
Beata, to miałybyśmy dwie Kaje bo u nas też wyszło, że będzie Kaja po różnych dyskusjach. Ja miałam kilka, najbardziej chciałam Ninę, ale Mż się nie zgadza. To było jedyne, co do którego jakoś się dogadaliśmy.
Ja też korzystałam z tej tabelki z imionami w Warszawie. Nie chciałam, żeby było to imię z pierwszej dziesiątki, żeby co drugie dziecko się nie odwracało na ulicy, szczególnie w przypadku dziewczynki. Moja siostrzenica to Lenka i niestety to jedno z bardziej popularnych imion.
Cześć dziewczyny, mi sie bardzo podoba imię Mia. Chcemy tak nazwać córkę ktora ma sie urodzić 05.05.2015 Wszyscy nam mówią żebyśmy sie jeszcze zastanowili bo ludzie będą ją przezywać Mia żmija Ale ja chyba wole taka żmijke niż pączka w maśle )