• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Imiona

My mamy już Igora. Teraz dla chlopca myslimy nad Mikołajem Alrksandrem, a dla dziewczynki mamy Liwia i Lilianna. Moje dziecko jednak preferuje ta Liwie właśnie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi się zawsze podobało imię Ada , wspomniałam o tym mojemu P. o stwierdził że bardzo ładne imię . Więc dziewczynka napewno będzie Ada . A jak okaże się że chłopiec to wtedy będziemy się zastanawiać bo nikt z nas nie ma żadnych typów ;)

No Właśnie takich najczęstszych bym chciała uniknąć, jak córka się urodziła to tak na to nie patrzalam i teraz w klasie jest ona i jeszcze piec dziewczynek o takim samym imieniu

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Z tą popularnością imion to jest tez różnie. W podstawówce nie miałam w klasie drugiej Aśki a w liceum było nas 5. Lenki, Oliwki, Julki, Amelki np w szkole u mnie często występują

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry