• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Implantacja?

nowamloda12

Fanka BB :)
Cześć dziewczyny :) z narzeczonym bardzo intensywnie pracujemy nad potomstwem. Już ponad tydzień bolą mnie całe piersi i się zaokrąglily. Dziś mija 12 dni od owulacji i właśnie dziś zauważyłam przy podcieraniu trochę brązu, ale tylko raz,później już tylko delikatnie biały „śluz” zaczął mnie bolec od razu po tym brzuch takie jakby skurcze od czasu do czasu a na wieczór już nic. Myslalam, ze to juz może okres o 2dni szybciej.. ale zaczęłam chodzić co 30min do WC na siku i tylko delikatnie tego białego śluzu. Czy to mogła być implantacja ?? Jeśli tak to kiedy najlepiej zrobić test ?? Pozdrawiam :)

reklama
Rozwiązanie
Mnie po plamieniu implantacyjnym test z blada druga kreska wyszedl po 3 dniach :)
2 test również wyszedł z kreska ledwo widoczna, ale widać tylko praktycznie pod światło. Do tego z 3 razy dziś różowe plamienie ale tylko na papierze i bardzo mało, brzuch wciąż nie boli. Jutro planowany okres. Czekam do jutra czy się cię rozkręci :):)
Cześć dziewczyny :) z narzeczonym bardzo intensywnie pracujemy nad potomstwem. Już ponad tydzień bolą mnie całe piersi i się zaokrąglily. Dziś mija 12 dni od owulacji i właśnie dziś zauważyłam przy podcieraniu trochę brązu, ale tylko raz,później już tylko delikatnie biały „śluz” zaczął mnie bolec od razu po tym brzuch takie jakby skurcze od czasu do czasu a na wieczór już nic. Myslalam, ze to juz może okres o 2dni szybciej.. ale zaczęłam chodzić co 30min do WC na siku i tylko delikatnie tego białego śluzu. Czy to mogła być implantacja ?? Jeśli tak to kiedy najlepiej zrobić test ?? Pozdrawiam :)

Objawy mogą świadczyć o @ albo o ciąży. Test już powinien wyjść, można nawet kupić takie o większej czułości. Powodzenia :)

Objawy mogą świadczyć o @ albo o ciąży. Test już powinien wyjść, można nawet kupić takie o większej czułości. Powodzenia :)
Dziś robiłam test o czułości 10. Wyszła kreseczka ale tak jasna, ze widać ją dopiero pod światło, a na zdjęciu nie widać jej wcale. W dodatku znowu dziś na papierze przy podtarciu malutka ilość jasne krwi. Brzuch nie boli wcale wczoraj tylko pare razy te skurcze.. nie wiem co myśleć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry