Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak dla mnie to cały ten proces który opisujesz od początku dziwnie wygląda... Ja jeżdżę do bociana do Bialegostoku, byliśmy na pierwszej wizycie oboje z mężem zbadani gruntownie! Jestem 3 tygodnie po pierwszym transferze, udanym!Tak , złożyłam już wszystkie dokumenty , zrobiłam w tamtym miesiącu jeszcze jeden raz biopsje macicy dla pewności ze wszystko jest w porządku ,
Moja Pani doktor zaproponowała dla mojego męża biopsje jąder , sprawdzenie nasienia DNA i wybranie tych plemników które są prawidłowej budowy do zapłodnienia in vitro .
I tu moje pytanie czy wasi mężowie mieli biopsje?
I tak pozyskane nasienie ?
czy Twoj maz ma slabe nasienie? Bo wtedy takie postepowanie byloby jak najbardziej uzasadnioneTak , złożyłam już wszystkie dokumenty , zrobiłam w tamtym miesiącu jeszcze jeden raz biopsje macicy dla pewności ze wszystko jest w porządku ,
Moja Pani doktor zaproponowała dla mojego męża biopsje jąder , sprawdzenie nasienia DNA i wybranie tych plemników które są prawidłowej budowy do zapłodnienia in vitro .
I tu moje pytanie czy wasi mężowie mieli biopsje?
I tak pozyskane nasienie ?
Kasiu mi lekarz powiedział że większą szansa to zamrożone zarodki mają bo jeśli przeżyły mrożenie i rozmrożenie to są dobrej jakości. Także twoja lekarka ma odmienne stanowiskoTo chodziło tez o koszta ... mogliśmy zamrozić resztę zarodków (4)
Ale uznaliśmy ze przy dopłacie 800zl mamy świeże zarodki .