Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak dobrze trafiłaś. Odpisałam Ci przed chwilą na kafeteriiNiewiem czy na dobry wątek trafiłam. Odezwijcie się
Kir haplotyp robiłaś? Polecam wizytę u dobrego immunologaSuper. Nie było mnie kawał czasuale wracam. Nabrałam sił i zaczynam walkę z ostatnim moim mrozaczkiem. Niestety w tym cyklu i tak nie zacznę bo jakieś dziadostwo się przyczępiło. Tylko na pewno nie tak szybko tylko najpierw wszystkie możliwe badania. Po po dwóch razach i nic nawet beta nie drgnęła to musi być problem gdzieś indziej. Możecie mi trochę podpowiedzieć o jakie badania mogę pytać panią doktor?
Osobiście ,mając ostatni zarodek, do transferu podeszlabym mając przebadaną immunologię, zrobioną histeroskopię( pod kątem stanu zapalnego, komórek nk w endometrium). Myślę, że w przypadku braku implantacji tak jak wcześniej napisałam - warto zrobić kir haplotyp. Dla mnie to taki must haveNie właśnie, żadnych dodatkowych badań
Hej dziewczyny. W końcu Was znalazłamJestem i ja. Pamiętacie mnie?
![]()
Pamiętam CięSuper. Nie było mnie kawał czasuale wracam. Nabrałam sił i zaczynam walkę z ostatnim moim mrozaczkiem. Niestety w tym cyklu i tak nie zacznę bo jakieś dziadostwo się przyczępiło. Tylko na pewno nie tak szybko tylko najpierw wszystkie możliwe badania. Po po dwóch razach i nic nawet beta nie drgnęła to musi być problem gdzieś indziej. Możecie mi trochę podpowiedzieć o jakie badania mogę pytać panią doktor?
Scratching podobno boli ale to są sekundy bólu, a histeroskopia zależy. Miałam raz w znieczuleniu takim jak do punkcji to było super a miałam też na żywca z pobraniem wycinków do badania ze znieczuleniem w szyjkę plus gaz rozweselający to bolało, ale przeżyłamTak, na pewno będzie histeroskopia. Rozmawiałam już z Panią doktor i jeszcze zaproponowała mi scratching endometrium. A więc bez tego na pewno nie podejdę do ostatniego transferu. Te badania mam mieć jeszcze w tym cyklu a w następnym już będę prawdopodobnie przygotowywana do transferu. Nie wiem czy na immunologię się zdecyduję, czas mnie goni. Moja córka ma już 13 lat. Wierzę w to, że ten najsłabszy zarodeczek da radęCzy wiecie może czy te badania bolą, jak wyglądają?