Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperA bo nie napisałam - transfer we wtorek![]()
Bardzo mi przykroHej Lejdis u nas na pierwszych prenatalnych niestety lekarz stwierdził że serduszko przestało bić. Wczoraj miałam zabieg
Ściskam mocno życzę każdej z Was zdrówko zarówno dla mamy jak i Maluszka
![]()
Wczoraj i dzień przed transferem całą ampułkę. A później co drugi dzień 1/3Supera jaką masz dawkę accofilu?
Ja miałam w 5 dniu monitoring. Pęcherzyki były ok. 14 mmCześć Dziewczyny! Czy pamiętacie jak duże pęcherzyki miałyście na pierwszym podglądzie podczas stymulacji?
Ja będę miała miała ale jeszcze nie wiem kiedyDziewczyny będzie miała któraś punkcje końcem listopada ?
Mamy podobne sytuację, które wady Ci ujawnili? U mnie z 5 mamy dwa zarodki.Update sytuacji ,dziś dzwonili z kliniki z wynikami PgtA na 4 wysłane do badania zarodki mamy jeden High quality,i jeden do konsultacji z genetykiem , pozostałe niestety chore .Generalnie można rzec ,że jedna szansa ...troszkę jestem zawiedziona,że na 4 tylko jeden nadaje się do transferu ale staram się myśleć pozytywnie ,że to będzie TEN jeden .Od dziś zaczęłam przyjmować Estrofem (3dc) za tydzień wizyta kontrolna i liczę ,że niebawem transfer naszego kropka .Bardzo liczę na to ,że się uda
Mnie niestety też to spotkało w czerwcu tego roku ,druga ciąża stracona z powodu wady genetycznej .Przytulam cię mocno bo wiem jakie to ciężkie chwile .Hej Lejdis u nas na pierwszych prenatalnych niestety lekarz stwierdził że serduszko przestało bić. Wczoraj miałam zabieg
Ściskam mocno życzę każdej z Was zdrówko zarówno dla mamy jak i Maluszka
![]()
Monosomia 17 i 21 ,natomiast zarodek do konsultacji z genetykiem ma mozaikę 14,17Mamy podobne sytuację, które wady Ci ujawnili? U mnie z 5 mamy dwa zarodki.