Aileen31
Fanka BB :)
Ja tak samo za wszystkie Was dziewczyny trzymam mocno kciuki i mam Was cały czas w głowieCzyli w przyszłym tygodniu mamy tutaj punkcje, a transfery u kogo się zapowiadają? Trzymam kciuki za wszystkie!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak samo za wszystkie Was dziewczyny trzymam mocno kciuki i mam Was cały czas w głowieCzyli w przyszłym tygodniu mamy tutaj punkcje, a transfery u kogo się zapowiadają? Trzymam kciuki za wszystkie!
Trzeba próbować różnych leków. Mnie pierwszy transfer z Accofilem i Clexanem się nie udał ale już drugi takJa we wtorek . No zobaczymy czy accofil i Neoparin coś wskurają![]()
Chyba standardowa: tydzień i dzień przed cały zastrzyk (300ug) a później co drugi dzień 1/3 ampułki (100ug)Trzeba próbować różnych leków. Mnie pierwszy transfer z Accofilem i Clexanem się nie udał ale już drugi takA jaka dawka Accofilu?
![]()
Co prawda nie podchodziliśmy z mężem do in vitro, ale choruję na endometriozę i adenomiozę. To co piszesz na temat przywry nie zostało potwierdzone żadnymi badaniami. Owszem padła taka teoria, ale nadal geneza endometriozy nie jest znana lekarzom. Komórki endometrium przyklejają się na ścian jelit i innych narządów osłabiając i uszkadzając je co może powodować większość podatność jelit na pasożyty, ale nadal to nie jest prawda, że choroby pasożytnicze są przyczyną zachorowania na endometriozę. Nie da się jej wyleczyć antybiotykami na pasożyty. W ogóle się jej nie da wyleczyć.A dla dziewczyn dociekliwych, ja aż tak bardzo sie nie zagłębiałam, bardziej pod kątem dziecka i pasożytów ale obiło mi się u któregoś z lekarzy Jaśkiewicza lub kogoś innego, że endometrioza lub pochodne miga być wywołane przywra. Jak się człowiek zagłębi to czarna magia, ale jak czytałam historię ludzi którzy przeszli stany ciężkie i siebwyleczyli, choroby się cofały to niedowiary. Czestoniedobor b12 może być jednym z objawów tasiemca i supelemntujac go siendokarmia, człowiek zamiast lepiej to człowiek się gorzej czuje. Dla mnie szok. Każdy z taką wiedzą robi co chce, ale jedno koleżanka co uczy się na lekarza potwierdziła, że fakt, temat pasożytów mają bardzo ograniczony na studiach.
Ja co prawda transfer mrożony ale 3 razy no spa max mamA miałyście też tak, że jak świeży transfer, to luteina i estrofem od dnia punkcji? I jeszcze jedno pytanie czy od dnia transferu miałyście nospe 3x1?
Do transferu mam Atosiban, nospy już mi nie zlecałaA miałyście też tak, że jak świeży transfer, to luteina i estrofem od dnia punkcji? I jeszcze jedno pytanie czy od dnia transferu miałyście nospe 3x1?
W poniedziałek masz punkcje ?Jak uzyskam zarodki po punkcji, to u mnie w sobotę![]()
We wtorekW poniedziałek masz punkcje ?
Trzymam kciuki ;* daj znać po punkcji co i jak ? byłaś na USG ? Ile jajców wyhodowałaś ?We wtorek