anyżowa
Fanka BB :)
No jest...!!Od przedwczorajja miałam ovi więc chciałam sprawdzić kiedy zejdzie. I od wczoraj mam ujocienie
dzisiaj na dwóch różnych testach znowu bardzo blade kreseczki się pojawiły. Więc zaraz wstaje i jadę na betę.
A Ty jak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No jest...!!Od przedwczorajja miałam ovi więc chciałam sprawdzić kiedy zejdzie. I od wczoraj mam ujocienie
dzisiaj na dwóch różnych testach znowu bardzo blade kreseczki się pojawiły. Więc zaraz wstaje i jadę na betę.
A Ty jak?
Od przedwczorajja miałam ovi więc chciałam sprawdzić kiedy zejdzie. I od wczoraj mam ujocienie
A Ty jak?
Krechy jak się patrzyOd przedwczorajja miałam ovi więc chciałam sprawdzić kiedy zejdzie. I od wczoraj mam ujocienie
A Ty jak?
Od przedwczorajja miałam ovi więc chciałam sprawdzić kiedy zejdzie. I od wczoraj mam ujocienie
A Ty jak?
Ja właśnie zbieram się do laboratorium ,dziś kreseczka już wyraźniejsza .Nie dam rady więcej w niepewności,no i chce zbadać też progesteron a potem czy jest prawidłowy przyrost .No tak, a Ty kiedy się wybierasz?
ja chyba w 8dpt zatestuje - ja na betę się nie wybiorę wiec i tak będę robić same testy - najpierw te z kreskami a potem te z tygodniami ciążyOd przedwczorajja miałam ovi więc chciałam sprawdzić kiedy zejdzie. I od wczoraj mam ujocienie
A Ty jak?