Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Rozpisane mam od jutraDostałaś jakieś leki przed transferem np encorton, proga?
Duphaston 3x1
Cyclogest 2x1
Cyclogest wiem że 1 rano 1 wieczorem ale jeśli chodzi o duphaston to nie mam podane i nie wiem jak to brać?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozpisane mam od jutraDostałaś jakieś leki przed transferem np encorton, proga?
Aaaa okJak jesteś na sztucznym to nie ma co pękać
Ja wierzę. Mój ma prawie 4 lata. Do dziś nie wyrzuciłam leków do stymulacji, bo się boję, że jak to zrobię to młoda zniknieWierzycie w naturalny „cud” przed in vitro? Zobacz załącznik 1685148 Zwariuję![]()
Jak masz 3x1 duphaston czyli rano w południe i wieczorem piłamRozpisane mam od jutra
Duphaston 3x1
Cyclogest 2x1
Cyclogest wiem że 1 rano 1 wieczorem ale jeśli chodzi o duphaston to nie mam podane i nie wiem jak to brać?
3 razy dziennie po jednej tabletce.Rozpisane mam od jutra
Duphaston 3x1
Cyclogest 2x1
Wlew będzie pierwszy raz, oby skutecznyTo dobry czas na to, żeby wszystko po punkcji ładnie się zagoiło, a i przy okazji na zebranie myśli. Wlewu chyba jeszcze nie próbowaliście?
U mnie dziś pęcherzyk 20mm. Wieczorem Ovi, od środy Accofil, Cyclogest i Besins. W piątek badania proga, estradiolu, ewentualne dołączenie Estrofemu i Prolutexu i finalnie w poniedziałek rano transfer.Transfer z EmbryoGlue.
SuperDziewczyny ja już po punkcji i niezłą miałam niespodziankę - miały być 3 komórki, a doktorowi udało się pobrać 5!powiedział, że zdążyły od piątku dorosnąć
W środę ma dzwonić embriolog z wszystkimi informacjami, transfer w sobotę![]()
Okej.Jak masz 3x1 duphaston czyli rano w południe i wieczorem piłamcyclogest mi strasznie wyplywal i zakładałam go rano kładłam się do łóżka na 15 min i wieczorem zakładałam tuż przed spaniem.
Aha czyli musi być codziennie o tej samej porze?3 razy dziennie po jednej tabletce.
Ustaw sobie stałe godziny. Ja miałam 6/14/22
Ogólnie wstawałam 7:30 więc brałam pierwszą 7:30/8