Dzień cyklu to nie wiem jak liczyć bo byłam na wyciszeniu. Ale dzień stymulacji dzisiaj wypadał 15.To który masz dc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień cyklu to nie wiem jak liczyć bo byłam na wyciszeniu. Ale dzień stymulacji dzisiaj wypadał 15.To który masz dc?
W hotelu...Ale jak dzień wcześniej? Nocować w klinice czy jak?
No ja tyle nie mam, ale normalnie jechałabym w dzień transferu i potem wracała do domu.
aaa no to już zależy od Twojego samopoczuciaW hotelu...![]()
My prześpimy sięJakbym miała aż tyle to przyjechałabym w ten sam dzień a po transferze zaklepała gdzies noc.
Sama mam 1,5h i zawsze wracam na tylnym fotelu prawie w pozycji leżącej![]()
Bardziej pewnie pojedziemy dzień wcześniej a po transferze do domu...aaa no to już zależy od Twojego samopoczuciaja pewnie bym wróciła, bo ja lubię spać we własnym łóżku, ale jeśli jest Ci cięzko tyle jechać to można w hotelu
![]()
Jeżeli masz wątpliwości to dopytaj swojego lekarzaKurcze czy któraś tak miała i transfer udał się...w 13dc sobota pęcherzyk 18.6mm, wieczorem ovitrelle i dziś czulam ze miałam owulację (dopiero, ale tak przewidywalam) bo bol brzucha jak przy owu mialam (ja zawsze czuje, trwa to 2-3 min i mija). Czyli 16dc a transfer w sobotę (za 4 dni), blastka 5dniowa. Progesteron od wczoraj popołudnia (więc to ok), ale zastanawiam się czy to kiedy pękł ma znaczenie.../lekarz mówił że ma znaczenie pik lh a ten był 7 dni przed transferem.
Jak było u Was? Cykl naturalny z ovitrelle..?
Przykro mi że się nie udałoNo i są wyniki - beta negatywna. Nawet śladu hcg nie ma, więc raczej zarodek po prostu się nie zaimplantował. Zrobiłam też progesteron I wyniósł nieco ponad 18 ng - czy przy dawce 800 mg cyclogestu nie jest on za mały?
jutro o 9:30@LadyCaro kiedy masz kolejny podgląd?![]()
Superjutro o 9:30![]()