U
użytkowniczka 212
Gość
Dziewczyny mamy 3 blastki, idą do mrożenia 

ryczę!!!!

ryczę!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widziałam że będzie dobrzeDziewczyny mamy 3 blastki, idą do mrożenia
ryczę!!!!
Dziewczyno!!!! My tu wierzyłyśmy za CiebieDziewczyny mamy 3 blastki, idą do mrożenia
ryczę!!!!
Miałam przeczucie, że tym razem będzie lepiej!!!Dziewczyny mamy 3 blastki, idą do mrożenia
ryczę!!!!
Ale super !!!!Dziewczyny mamy 3 blastki, idą do mrożenia
ryczę!!!!
Jutro po 12 mam dzwonićNo to nie ładnie lekarz się zachował. Można wszystko ująć w inny sposób i starać się uspokoić pacjentkę. Ale jak to mówią było co było teraz zostaje trzymać kciukikiedy masz mieć jakieś informacje?
Cudowna wiadomość! :* myślałam dzisiaj o Tobie rano, że musisz się pozytywnie zaskoczyćDziewczyny mamy 3 blastki, idą do mrożenia
ryczę!!!!
Jest! Bardzo się cieszę, że Twój czarny scenariusz się nie spełniłDziewczyny mamy 3 blastki, idą do mrożenia
ryczę!!!!
Właśnie tak... nawet jak zamrozisz za swoją kasę. Z tą roznica ze jak za swoją kase mrozisz to mozesz i tak jeszcze przejsc przez stymulacje. Jak na program to 2 procedura to tylko te co masz zamrożone.U mnie moja prowadząca powiedziała, że jeśli będzie więcej niż 4 w nadwyżce, to wtedy by rozważała mrożenie, ale mniej nie ma sensu. Ciekawe swoją drogą czy ta nadwyżka jest traktowana jako procedura, bo mi powiedzieli, że do drugiej procedury nie będzie można podejść dopóki nie wykorzysta się tych zamrożonych komórek.