NataliaNatka
Fanka BB :)
Poczekaj jeszcze chwilkę, ja w 7dpt zobaczyłam dopiero cień cienia.U mnie dziś śnieżna biel. Więc raczej znów się nie udało.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poczekaj jeszcze chwilkę, ja w 7dpt zobaczyłam dopiero cień cienia.U mnie dziś śnieżna biel. Więc raczej znów się nie udało.
Ja po punkcji dostałam leki, żeby okres przyszedł bo w przeciwnym razie nie wiem kiedy bym się doczekała. Tutaj też mam problem, bo okres przychodzi kiedy chce, często nawet po 2 miesiącach.Dzieki za pocieszenieoby było wszystko dobrze i będzie super
Z jednej strony ten odroczony transfer nie jest zły , człowiek dojdzie do siebie po całej stymulacji itp .
Po punkcji w jakim czasie dostałaś okres?
Ja też na ten temat nie czytałam
I wszystko skończyło się/ trwa pomyślnie? Przepraszam, ale tyle tu nas jest, że ciężko spamiętać kto na jakim jest etapieJa miałam betę w 6 dpt 3.70![]()
jasne, że czekam, ale jednak już z przekonaniem, że nic z tego. No trudno, pojadę sobie na wakacje w majuPoczekaj jeszcze chwilkę, ja w 7dpt zobaczyłam dopiero cień cienia.
Na kiedy masz umówioną betę w klinice?jasne, że czekam, ale jednak już z przekonaniem, że nic z tego. No trudno, pojadę sobie na wakacje w maju
Niestety, nie zobaczyłam serduszka. Zarodek zatrzymał się z rozwojem w około 6 tygodniu, może kilka dni po. Ta późna beta nie miała na to wpływu jak sądzę. To się po prostu zdarza.I wszystko skończyło się/ trwa pomyślnie? Przepraszam, ale tyle tu nas jest, że ciężko spamiętać kto na jakim jest etapie![]()
dlatego ja juz nie testuje tak szybko, nie chce wypatrywać jakiejs kreski. Ja testowałam dopiero 10dpt i wiedziałam ze sie nie udało a tam na 3 różnych testach krecha druga.jasne, że czekam, ale jednak już z przekonaniem, że nic z tego. No trudno, pojadę sobie na wakacje w maju
Poczekaj do bety, nie bez powodu lekarze zalecają ją zrobić dopiero w 10/11 dpt.jasne, że czekam, ale jednak już z przekonaniem, że nic z tego. No trudno, pojadę sobie na wakacje w maju
na piątek. Ale dobrze wiemy, że jak jutro będzie biały test to już nic się niie pojawi.Na kiedy masz umówioną betę w klinice?
no a ja wolę testować szybko i od razu nastawiać się na porażkę, a nie robić sobie nadzieje doo 10dptdlatego ja juz nie testuje tak szybko, nie chce wypatrywać jakiejs kreski. Ja testowałam dopiero 10dpt i wiedziałam ze sie nie udało a tam na 3 różnych testach krecha druga.