reklama

In vitro 2024 - refundacja

Jeszcze masz dwie próby nawet, jeżeli ta się nie uda, więc nie poddawaj się! 💪 Ale jeszcze bym tego podejścia nie skreślała, przecież nie na darmo mówią, żeby czekać z testem do 10 dpt.
Po to mówią, żeby nie było wątpliwości, że jest ciąża, raczej nie dlatego, że do 10dpt może się coś pojawić :) wszystkie wiemy jak jest. Ja nie mam zamiaru robić sobie zbędnych nadziei i się ich trzymać.

reklama
Po to mówią, żeby nie było wątpliwości, że jest ciąża, raczej nie dlatego, że do 10dpt może się coś pojawić :) wszystkie wiemy jak jest. Ja nie mam zamiaru robić sobie zbędnych nadziei i się ich trzymać.
wiem, rozumiem Twoje podejście, bo z własnymi staraniami mam podobne - chciałabym, żebyśmy się obie pozytywnie zaskoczyły 😉 albo chociaż Ty, bo ja się czuję jak beznadziejny przypadek 😃

wiem, rozumiem Twoje podejście, bo z własnymi staraniami mam podobne - chciałabym, żebyśmy się obie pozytywnie zaskoczyły 😉 albo chociaż Ty, bo ja się czuję jak beznadziejny przypadek 😃
No ja wiem, że mam o tyle lepiej, że mam te zarodki, ale w sumie co z tego, jak one w ogóle nawet nie podejmują próby żeby zostać. Tak jakby są podane, od razu mówią adios i tyle.

To mnie uspokoiłaś.
Przyjmuje estrofem także może jest tak jak mówisz.
Myślisz żeby wspomnieć to lekarzowi z kliniki o tym czy raczej nie?
Podejrzewam ze wie, jesli jest ogarnięty. U mnie nigdy nie badają tsh, patrzą jaki jest przed wszystkim a w trakcie już nie badają. Potem w ciąży mi dawkę euthyroxu zwiększają. Nawet w aptece mi mówią że on podnosi bo wiedzą że biorę leki na tarczyce. Więc jest to problem powszechnie znany

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry