A kiedy masz kontrolę?jeszcze nie wiem. Mam przyjechać na kontrolę i zbadać progesteron
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A kiedy masz kontrolę?jeszcze nie wiem. Mam przyjechać na kontrolę i zbadać progesteron
tu się robi problem. Miałam być między 12 a 15dc i wczoraj dzwonię umówić wizytę i usłyszałam że w tym terminie mój doktor ma wolne :/ czekam na info czy inny lekarz mnie przyjmnie w następną sobotęA kiedy masz kontrolę?
to ze Twój lekarz ma wolne nie powinno stanowić problemu, powinni Ci znaleźć termin do innegotu się robi problem. Miałam być między 12 a 15dc i wczoraj dzwonię umówić wizytę i usłyszałam że w tym terminie mój doktor ma wolne :/ czekam na info czy inny lekarz mnie przyjmnie w następną sobotę
Ok. Daj znać jaka odpowiedź z klinikitu się robi problem. Miałam być między 12 a 15dc i wczoraj dzwonię umówić wizytę i usłyszałam że w tym terminie mój doktor ma wolne :/ czekam na info czy inny lekarz mnie przyjmnie w następną sobotę
Spokojnie. Stymulacja trwa ok 12 dni, lek przyjmujesz codziennie więc zadziała przez ten czas odpowiednio. Na pewno była to nieznaczna ilość. Bez paniki, poprostu uważniej następnym razemDziewczyny użyłam dziś pierwszy raz gonal f oraz mensinorm i niestety mensinorm przy usuwaniu pęcherzyków powietrza mi trochę wyskoczył w powietrze i już chce mi się płakać, że zmarnowałam lek i będzie to miało wpływ na stymulację. Myślicie, że świruje czy tak się po prostu może zdarzyć i nic poważnego nie powinno się dziać? W stresie nawet nie zerknęłam ile to było, ale trwało to dosłownie sekundę…
Bardzo mi przykro. Nie tak miało byćZ kolejnych nowości... u mnie w najbliższym czasie transferu nie bedzie. Dostałam telefon, że zarodki przestały się rozwijać.