Betę mam zrobić 2 majaFajna pozytywna wiadomość na początek tygodnia- gratuluję
Kiedy badasz krew?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Betę mam zrobić 2 majaFajna pozytywna wiadomość na początek tygodnia- gratuluję
Kiedy badasz krew?
Ja już przeszłam kilka scenariuszy. I raz miałam w 17 raz w 19 a nawet w 24.Pamiętacie w którym dc na cyklu sztucznym miałyście transfer?
ps. Chyba każda już czuje wiosnę, mało nas tutaj ostatnio![]()
Zazwyczaj jakoś po 20 dc. Nie wcześniejPamiętacie w którym dc na cyklu sztucznym miałyście transfer?
W 21dc, bo klinika miała urlopPamiętacie w którym dc na cyklu sztucznym miałyście transfer?
Ooo, no właśnieW 21dc, bo klinika miała urlopspokojnie mogłabym mieć w 18-19.
Clexane - badanie prenatalnedziewczyny do którego tc miałyście clexane, duphaston, cyclogest i encorton?
To zależy jak Ci endometrium będzie rosło, nie przewidzisz...Ooo, no właśnie
Robię rozeznanie, trzeba znowu w pracy kombinować gdzie to się muszę zwolnić![]()
Tak, masz rację. Próbowałam tylko jakieś widełki złapać... no ale nie pozostaje nic innego jak znowu czekać cierpliwie.To zależy jak Ci endometrium będzie rosło, nie przewidzisz...
No to bym obstawiała między 15, a 25dc. Największa szansa 19-21Tak, masz rację. Próbowałam tylko jakieś widełki złapać... no ale nie pozostaje nic innego jak znowu czekać cierpliwie.