Motylkowa!
Fanka BB :)
Aaaaaaa będziemy trzymać kciuki za szybki poródNie, ja jeszcze w dwupaku, ale jutro idę na wywołanie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Aaaaaaa będziemy trzymać kciuki za szybki poródNie, ja jeszcze w dwupaku, ale jutro idę na wywołanie![]()
Za twoją namową i niepewnością co do wysokości proga umówiłam się już na jutro. I to do gina u którego miałam mieć kwalifikację hihi ciekawe będzie jego zdziwienieZapomniałam, że nie zdążyliście
Przy takiej becie to śmiało możesz umawiać wizytę więc lekarza warto poszukać jak najszybciej
To była pierwsza beta? Będziesz sprawdzała przyrost?
niecierpliwie znoszę ten czas…. Od czwartku będę miała więcej pracy więc, szybciej zleci. Nie wiem czy to wina proga ale czuję się taka senna, bez siłO to faktycznie turbo szybko. A Ty jak się czujesz ? Kiedy zamierzasz zacząć testować ?![]()
Betę już taką masz że tu raczej przyrostów się nie sprawdzaZa twoją namową i niepewnością co do wysokości proga umówiłam się już na jutro. I to do gina u którego miałam mieć kwalifikację hihi ciekawe będzie jego zdziwienie
Tak beta pierwsza i za 2 dni sprawdzę przyrost.
Teraz przyrost już może nie być w normie bo bhcg wysoka, tu już tylko usg powie prawdęZa twoją namową i niepewnością co do wysokości proga umówiłam się już na jutro. I to do gina u którego miałam mieć kwalifikację hihi ciekawe będzie jego zdziwienie![]()
Tak beta pierwsza i za 2 dni sprawdzę przyrost.
Nieeeniecierpliwie znoszę ten czas…. Od czwartku będę miała więcej pracy więc, szybciej zleci. Nie wiem czy to wina proga ale czuję się taka senna, bez siłmasz już?
@fckathy oby szybko poszło!!!! Powodzenia!wiesz jak to będzie wyglądało?
Robiłaś w diagnostyce? Ja tam czasami miałam po 21..Nieee![]()
W Synevo, zawsze szybko miałam tam wyniki w maks 4-5 h, a dziś jakiś rekord biją. Gdybym wiedziała, to bym pojechała na diagnostykę i zapłaciła za cito.Robiłaś w diagnostyce? Ja tam czasami miałam po 21..
Betę już taką masz że tu raczej przyrostów się nie sprawdzaw USG będzie już ładny pęcherzyk ciążowy
![]()
Teraz przyrost już może nie być w normie bo bhcg wysoka, tu już tylko usg powie prawdę
@Motylkowa! wiedziała co mówiW Synevo, zawsze szybko miałam tam wyniki w maks 4-5 h, a dziś jakiś rekord biją. Gdybym wiedziała, to bym pojechała na diagnostykę i zapłaciła za cito.