reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Zapomniałam, że nie zdążyliście 😊
Przy takiej becie to śmiało możesz umawiać wizytę więc lekarza warto poszukać jak najszybciej 😊
To była pierwsza beta? Będziesz sprawdzała przyrost?
Za twoją namową i niepewnością co do wysokości proga umówiłam się już na jutro. I to do gina u którego miałam mieć kwalifikację hihi ciekawe będzie jego zdziwienie 😀
Tak beta pierwsza i za 2 dni sprawdzę przyrost.

O to faktycznie turbo szybko. A Ty jak się czujesz ? Kiedy zamierzasz zacząć testować ? 😉
niecierpliwie znoszę ten czas…. Od czwartku będę miała więcej pracy więc, szybciej zleci. Nie wiem czy to wina proga ale czuję się taka senna, bez sił 🙈 masz już?:)

@fckathy oby szybko poszło!!!! Powodzenia! 🩷🩷🩷 wiesz jak to będzie wyglądało?

Za twoją namową i niepewnością co do wysokości proga umówiłam się już na jutro. I to do gina u którego miałam mieć kwalifikację hihi ciekawe będzie jego zdziwienie 😀
Betę już taką masz że tu raczej przyrostów się nie sprawdza :) w USG będzie już ładny pęcherzyk ciążowy :)

Ostatnia edycja:
Teraz przyrost już może nie być w normie bo bhcg wysoka, tu już tylko usg powie prawdę

Betę już taką masz że tu raczej przyrostów się nie sprawdza :) w USG będzie już ładny pęcherzyk ciążowy :)

Teraz przyrost już może nie być w normie bo bhcg wysoka, tu już tylko usg powie prawdę

Oczywiście macie rację, z tego co pamiętam beta po przekroczeniu 1000 przyrasta wolniej? 🧐
Zapytałam o zbadanie przyrostu bo wiem, że często dziewczyny gdy badają pierwszy raz chcą sprawdzić czy mimo wszystko drugi przyrost będzie większy 😊

reklama
Do góry