reklama

In vitro 2024 - refundacja

Cześć, jestem tu nowa.

2 tygodnie temu dostaliśmy kwalifikację do programu - Invimed Mokotów, prowadzi nas dr Kaczyński.
U mnie endo głębokonaciekająca i adeno (po dwóch laparoskopiach, ostatnia w 2023), u męża morfologia 2%.

Póki co już na pierwszej wizycie dostałam zastrzyk Diphereline na wyciszenie. Kolejna wizyta 7.04 🙂 🍍
witaj, super ze postanowiłaś do nas dołączyć ❤️ Zycze Ci z całego serca aby wszystko poszlo zgodnie z planem i abyś juz tym roku mogła Cieszyć sie z powiększającego brzuszka ❤️❤️🙏

reklama
Czy ktoś miał przypadek że ten okres po tych 3-5 dniach po odstawieniu anty nie przyszedł?... Bo ja już 4 dzień po odstawieniu i nic. Boje się że coś jest nie tak.

Czy ktoś miał przypadek że ten okres po tych 3-5 dniach po odstawieniu anty nie przyszedł?... Bo ja już 4 dzień po odstawieniu i nic. Boje się że coś jest nie tak.
kochana, czekaj cierpliwie. Ja mam zawsze jak w zegarku, co 28 dni... teraz dostałam po 32 dniach... Bo czekałam, bo się martwiłam, bo miałam wszystko zaplanowane. Mialam. mieć między 1a3 transfer... wszystko sie przesunęło i będę go mieć 7... czekaj cierpliwie ❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry