reklama

In vitro 2024 - refundacja

Hej dziewczyny, chciałabym dołączyć jeszcze raz do grupy. Jedna procedura jest już za nami, dała nam trzy zarodki, jeden już odebrany i do kliniki wracamy po drugi - mamy wizytę 4.05. Zastanawiam się jak najlepiej się do niej przygotować, jakie suple zacząć brać, czy może zrobić sobie posiew z szyjki na zaś, żeby wyleczyć jeżeli byłoby coś do ogarnięcia. Dodam też, że nie mam okresu i zastanawiam się, czy jest tu może ktoś kto miał taką sytuację i jak klinika do tego podeszła, czy lekarz zgodził się na transfer na cyklu sztucznym?
ja chciałam wrócić jak karmilam. piersią, karmiłam 2,5 roku. Nam lekarz odradzał ze wzgledu na leki jakie biore w czasie ciazy i przy przygotowaniach, mpwil ze mogą wchłonac sie do mleka... ale powiedział ze jak zastaje to przecież nic nie zrobi... ale koniec końców wróciłam jak zakończyłam przygodę z karmieniem i dzis pierwszy dzień jak biorę leki przed transferem 😍

reklama
Hej dziewczyny, chciałabym dołączyć jeszcze raz do grupy. Jedna procedura jest już za nami, dała nam trzy zarodki, jeden już odebrany i do kliniki wracamy po drugi - mamy wizytę 4.05. Zastanawiam się jak najlepiej się do niej przygotować, jakie suple zacząć brać, czy może zrobić sobie posiew z szyjki na zaś, żeby wyleczyć jeżeli byłoby coś do ogarnięcia. Dodam też, że nie mam okresu i zastanawiam się, czy jest tu może ktoś kto miał taką sytuację i jak klinika do tego podeszła, czy lekarz zgodził się na transfer na cyklu sztucznym?
Z suplementow to ja biorę przed transferem: kwasy omega , kwas foliowy, with d, e .
A te ktore brałam przed punkcja odstawiłam ( tzn ubichinol, l arginina, l karnityna, nac itp)
A masz ważne badania? Bo jak nie to klinika Cie powinna skierować na te ktore trzeba powtórzyć? Mi np teraz sie cytologia w marcu skończyła to od razu dzwonili ze musze powtórzyć

Mi np lekarz nie zalecił dziś żadnych supli. Przepisał tylko leki na stymulację i mam zacząć brać w odpowiednim momencie. Czekam teraz na @. Nie przewidIalam tylko że te leki mają być w lodówce i sprawa się mocno komplikuje 💩😤

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry