reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ok i co było dalej? Z tego co trochę czytałam to od początku cyklu trzeba coś przyjmować? Czyli jak dziś przyjdzie @ to mam cały cykl do tyłu bo wizyta dopiero jutro... Boże ja już podświadomie zaciskam nogi.
zawsze było tak ze bralam anty, pozniej szlam na wizytę i od 2 dc ( chyba bo nie pamietam czy nie od 3 🫣) bralam zastrzyki przez pierwsze dni po 1, później była kontrola ile jest jajcow i dalej zastrzyki, pozniej dochodziły po2 zastrzyki jeden żeby nie pękły a drugi żeby rosly, przed punkcja 48 h z tego co pamietam. bralam zastrzyk na pęknięcie i jechałam do kliniki na punkcję. po pierwszej bylam orzestymolowana, bo było duzo jajcow, bolalo do @, 2 i 3 zbioslam o niebo lepiej. brzuch wtedy rosnie jak w ciąży 🫣🫣 bo zamiasy 1 dojrzałej komórki masz np. 10,15... więc uwaga na to.

A mowili Ci ze od kolejnego cyklu zaczynasz stymulacje? Ale to pewnie jutro Ci wypisze jak miałaś po skończonych tabletkach isc na wizyte. I powie wszystko jaki protokół, czy transfer bedzie świeży czy moze byc mrożony itp
Nie nic mi nie mowili. Ja też nie pytałam bo nawet nie wiem o co mam pytać bo nie znam się na tym. Miałam brać anty to brałam, nie wiem co dalej.

zawsze było tak ze bralam anty, pozniej szlam na wizytę i od 2 dc ( chyba bo nie pamietam czy nie od 3 🫣) bralam zastrzyki przez pierwsze dni po 1, później była kontrola ile jest jajcow i dalej zastrzyki, pozniej dochodziły po2 zastrzyki jeden żeby nie pękły a drugi żeby rosly, przed punkcja 48 h z tego co pamietam. bralam zastrzyk na pęknięcie i jechałam do kliniki na punkcję. po pierwszej bylam orzestymolowana, bo było duzo jajcow, bolalo do @, 2 i 3 zbioslam o niebo lepiej. brzuch wtedy rosnie jak w ciąży 🫣🫣 bo zamiasy 1 dojrzałej komórki masz np. 10,15... więc uwaga na to.
Myślę że w moim wieku i z moim amh patrząc na statystyki to będzie ok 3-7 jajek.
Słyszałam że brzuch rośnie i jest to bolesne więc muszę jakieś maskujące ubrania znaleźć żeby nie było nic widać.

Myślę że w moim wieku i z moim amh patrząc na statystyki to będzie ok 3-7 jajek.
Słyszałam że brzuch rośnie i jest to bolesne więc muszę jakieś maskujące ubrania znaleźć żeby nie było nic widać.
A to znowu chyba tez zależy od osoby, mi jakos nie rosl bardzo, tzn byl taki napecznialy, ale nie zeby bylo widac . A zawsze na monitoringach mialam ok 10 jajek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry