Nie mam. Dostałam tylko anty na ostatniej wizycie.A nie masz leków do stymulacji? Bo bierze sie od 2 dnia cyklu a w niektorych klinikach od 1 zastrzyki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mam. Dostałam tylko anty na ostatniej wizycie.A nie masz leków do stymulacji? Bo bierze sie od 2 dnia cyklu a w niektorych klinikach od 1 zastrzyki
A mowili Ci ze od kolejnego cyklu zaczynasz stymulacje? Ale to pewnie jutro Ci wypisze jak miałaś po skończonych tabletkach isc na wizyte. I powie wszystko jaki protokół, czy transfer bedzie świeży czy moze byc mrożony itpNie mam. Dostałam tylko anty na ostatniej wizycie.
zawsze było tak ze bralam anty, pozniej szlam na wizytę i od 2 dc ( chyba bo nie pamietam czy nie od 3Ok i co było dalej? Z tego co trochę czytałam to od początku cyklu trzeba coś przyjmować? Czyli jak dziś przyjdzie @ to mam cały cykl do tyłu bo wizyta dopiero jutro... Boże ja już podświadomie zaciskam nogi.
Nie nic mi nie mowili. Ja też nie pytałam bo nawet nie wiem o co mam pytać bo nie znam się na tym. Miałam brać anty to brałam, nie wiem co dalej.A mowili Ci ze od kolejnego cyklu zaczynasz stymulacje? Ale to pewnie jutro Ci wypisze jak miałaś po skończonych tabletkach isc na wizyte. I powie wszystko jaki protokół, czy transfer bedzie świeży czy moze byc mrożony itp
Myślę że w moim wieku i z moim amh patrząc na statystyki to będzie ok 3-7 jajek.zawsze było tak ze bralam anty, pozniej szlam na wizytę i od 2 dc ( chyba bo nie pamietam czy nie od 3) bralam zastrzyki przez pierwsze dni po 1, później była kontrola ile jest jajcow i dalej zastrzyki, pozniej dochodziły po2 zastrzyki jeden żeby nie pękły a drugi żeby rosly, przed punkcja 48 h z tego co pamietam. bralam zastrzyk na pęknięcie i jechałam do kliniki na punkcję. po pierwszej bylam orzestymolowana, bo było duzo jajcow, bolalo do @, 2 i 3 zbioslam o niebo lepiej. brzuch wtedy rosnie jak w ciąży
bo zamiasy 1 dojrzałej komórki masz np. 10,15... więc uwaga na to.
A to znowu chyba tez zależy od osoby, mi jakos nie rosl bardzo, tzn byl taki napecznialy, ale nie zeby bylo widac . A zawsze na monitoringach mialam ok 10 jajekMyślę że w moim wieku i z moim amh patrząc na statystyki to będzie ok 3-7 jajek.
Słyszałam że brzuch rośnie i jest to bolesne więc muszę jakieś maskujące ubrania znaleźć żeby nie było nic widać.
Mi nawet od kebaba rośnie hahahaA to znowu chyba tez zależy od osoby, mi jakos nie rosl bardzo, tzn byl taki napecznialy, ale nie zeby bylo widac . A zawsze na monitoringach mialam ok 10 jajek