Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekam aż mi się brzuch unormuje i waga trochę spadnie ale święta myślę że też zrobiły swoje więc ech...Jak się dzisiaj czujecie? @JestemMama! @PgP
Dostałaś już miesiączkę? Czy "czekasz" żeby rozpocząć stymulację ze mną?
Wygląda na to że mój organizm postanowił na ciebie czekac.Dostałaś już miesiączkę? Czy "czekasz" żeby rozpocząć stymulację ze mną?![]()
15:30Wygląda na to że mój organizm postanowił na ciebie czekac.Nadal nic. 31.03 miałam wizytę i wtedy z tego co zrozumiałam było już po owulacji więc może łaskawie przyjdzie czas przeciągu 2 dni bo już dzisiaj 34dc.
O której masz wizytę?
co jakiś czas czuje ciągnięcie w brzuchu, ale to jest normalne, przy udanych jak i nie udanych transferach tak miałam. Mam ogromną huśtawkę emocjonalnaJak się dzisiaj czujecie? @JestemMama! @PgP
Witaj kochanaHej dziewczyny trafiłam tu dzięki @mariposa_ podczytuje was od jakiegoś czasu . Udało mi się umówić na wizytę kwalifikacyjną na maj . Wiele z Was jest już w procedurze jakie badania Wam kazali dodać do historii leczenia przy kwalifikacji by ją otrzymać bo mam jeszcze chwile a zależy mi by dostać tą kwalifikacje jak najszybciej.