• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
🌸🌸🌸Dzień dobry wojowniczki🌸🌸🌸❤️❤️

Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś🎉🎉
Życzymy duzooo cierpliwość 😍😍😍❤️

wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.💋

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą. Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości ✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout 🎉

Będzie sie działo!🎉🎉😍

09.04 - Wizyta kwalifikacyjna @mariposa, powodzenia na wizycie, niech się dzieje, podpisujecie papiery i ruszajcie z kopyta po swoje ❤️❤️❤️
09.04 - Monitoring @Fok123 Aby wszystko było tak jak trzeba 🤞🙏❤️ Niech się dzieje, niech będzie pięknie ❤️❤️❤️

04.05 - wizyta w klinice @fckathy

wychodzimy z za krzaków, razem zawsze razniej ❤️❤️

Dostałaś już miesiączkę? Czy "czekasz" żeby rozpocząć stymulację ze mną? 🤪
Wygląda na to że mój organizm postanowił na ciebie czekac. 🤣 Nadal nic. 31.03 miałam wizytę i wtedy z tego co zrozumiałam było już po owulacji więc może łaskawie przyjdzie czas przeciągu 2 dni bo już dzisiaj 34dc.

O której masz wizytę?

Hej dziewczyny trafiłam tu dzięki @mariposa_ podczytuje was od jakiegoś czasu . Udało mi się umówić na wizytę kwalifikacyjną na maj . Wiele z Was jest już w procedurze jakie badania Wam kazali dodać do historii leczenia przy kwalifikacji by ją otrzymać bo mam jeszcze chwile a zależy mi by dostać tą kwalifikacje jak najszybciej.

reklama
Hej dziewczyny trafiłam tu dzięki @mariposa_ podczytuje was od jakiegoś czasu . Udało mi się umówić na wizytę kwalifikacyjną na maj . Wiele z Was jest już w procedurze jakie badania Wam kazali dodać do historii leczenia przy kwalifikacji by ją otrzymać bo mam jeszcze chwile a zależy mi by dostać tą kwalifikacje jak najszybciej.
Witaj kochana 🫶🏻 Na pewno zrób we własnym zakresie cytologię jeżeli zależy Ci na czasie. Jest ona refundowaną w programie, ale czeka się na nią nawet 5 tygodni, przez co może "przepaść" cykl. Chyba że robiłaś w ciągu ostatniego roku, to powinna być ważna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry