O, nie wiedziałam. To pewnie tak zrobią...w sumie potrzebuje tylko jednego pięknego zarodka który zmieni się w dziecko, więc zależyi na tym, żeby chociaż tyle było nadziei.Według ustawy bez wskazań medycznych można zapłodnić 6
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O, nie wiedziałam. To pewnie tak zrobią...w sumie potrzebuje tylko jednego pięknego zarodka który zmieni się w dziecko, więc zależyi na tym, żeby chociaż tyle było nadziei.Według ustawy bez wskazań medycznych można zapłodnić 6
Tylko ciekawe w którym momencie Ty decydujesz czy mrozisz pozostałe komórki, utylizujesz czy oddajesz do adopcji.O, nie wiedziałam. To pewnie tak zrobią...w sumie potrzebuje tylko jednego pięknego zarodka który zmieni się w dziecko, więc zależyi na tym, żeby chociaż tyle było nadziei.
Może jak powstaną zarodki będę mogła zadecydować co z resztą? Nie zastanawiam się nad takimi rzeczami w sumie narazie... Do szczęśliwego zakończenia mojej przygody z rodzicielstwem potrzebuje tylko jednej szczęśliwej i na tym wolę skupiać swoje myśli, bo mam ostatnio słaby czas życiowo.Tylko ciekawe w którym momencie Ty decydujesz czy mrozisz pozostałe komórki, utylizujesz czy oddajesz do adopcji.
Na pewno będzie więcejMoże jak powstaną zarodki będę mogła zadecydować co z resztą? Nie zastanawiam się nad takimi rzeczami w sumie narazie... Do szczęśliwego zakończenia mojej przygody z rodzicielstwem potrzebuje tylko jednej szczęśliwej i na tym wolę skupiać swoje myśli, bo mam ostatnio słaby czas życiowo.
W umowie pewnie bylo, jak nie ma wskazan jakis szczególnych to zapladniaja 6Nie wiem ile będą zapładniać nawet nie zapytałam, bo nie wiedziałam, że powinnam zapytać. Nie spodziewałam się tylu komórek, oscylowałam w głowie w ilości 4-5. 6 to jesteś jakas liczba minimalna czy coś?
Ja dowiem się we wtorek wszystkiego, bo wtedy mam mieć kontakt z lekarzem.
Po procedurze, juz sie decyduje czy opłaca sie dalsze mrożenie a jesli nie to czy oddaje. Nie jestem pewna, ale chyba nie mozna zutylizować zarodka.Tylko ciekawe w którym momencie Ty decydujesz czy mrozisz pozostałe komórki, utylizujesz czy oddajesz do adopcji.
Ale mi chodzi o niezapłodnione komórki jajowe, a nie zarodkiPo procedurze, juz sie decyduje czy opłaca sie dalsze mrożenie a jesli nie to czy oddaje. Nie jestem pewna, ale chyba nie mozna zutylizować zarodka.
Aaa ok ok zle przeczytałamAle mi chodzi o niezapłodnione komórki jajowe, a nie zarodki![]()
Myśmy musieli przed punkcja decydować i podpisać umowę o mrożeniu komórekAle mi chodzi o niezapłodnione komórki jajowe, a nie zarodki![]()