• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ale super dzień! Trzymam za Was kciuki dziewczyny! 💖

My byliśmy na wizycie, dr chciał zaczynać już ze stymulacją, ale my zdecydowaliśmy poczekać do następnego miesiąca. W kwietniu mamy ślub i wesele, i tak jest sporo stresu, nie mam pojęcia jak moje samopoczucie będzie wyglądało podczas stymulacji, nie chciałam sobie tego robić. Tak że dziś dostałam drugi zastrzyk Diphereline, kolejna wizyta 5 maja i wtedy rozpisujemy plan i startujemy 🙂

Ale fajnie by było jakby już jutro doktor podjęła decyzję o stymulacji 🥹 Oby nie kazała czekać na wyniki cytologii, bo wiem że jest taka możliwość z moją historią HPV (ostatni wynik z 06/2025 i przedostatni z 05/2024 nie wykryły nawrotu)

Boże przespałam prawie całe popołudnie. Poczytałam trochę i statystycznie mogę "liczyć" nawet na 2 zarodki, więc trzymam się pozytywnej myśli...za tydzień się dowiem.

Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty, dajcie znać po! Fok-lecisz po to maleństwo!
A ile zapladniaja komórek? 6 czy wszystkie?
Jutro juz chyba powinni zadzwonić embrolodzy z informacja ile komórek sie zaplodnilo i potem w 5 dobie z informacja ile zarodkiw sie prawidłowo rozwinęło wiec w pon juz będziesz wiedziec wszystko:)

A jutro o 17.15 mam wizytę a szef mi spotkanie obowiązkowe w pracy wbił na 16-16.30 nie wiem jak ja sie dostane w tych godzinach do kliniki , ale liczę na to ze opóźnienia będą ( zawsze są) bo w 45 minut raczej nie dojadę w korkach

A ile zapladniaja komórek? 6 czy wszystkie?
Jutro juz chyba powinni zadzwonić embrolodzy z informacja ile komórek sie zaplodnilo i potem w 5 dobie z informacja ile zarodkiw sie prawidłowo rozwinęło wiec w pon juz będziesz wiedziec wszystko:)
Nie wiem ile będą zapładniać nawet nie zapytałam, bo nie wiedziałam, że powinnam zapytać. Nie spodziewałam się tylu komórek, oscylowałam w głowie w ilości 4-5. 6 to jesteś jakas liczba minimalna czy coś?
Ja dowiem się we wtorek wszystkiego, bo wtedy mam mieć kontakt z lekarzem.

reklama
Nie wiem ile będą zapładniać nawet nie zapytałam, bo nie wiedziałam, że powinnam zapytać. Nie spodziewałam się tylu komórek, oscylowałam w głowie w ilości 4-5. 6 to jesteś jakas liczba minimalna czy coś?
Ja dowiem się we wtorek wszystkiego, bo wtedy mam mieć kontakt z lekarzem.
Według ustawy bez wskazań medycznych można zapłodnić 6

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry