Olka1987
Fanka BB :)
Trzymaj się mamy kropkumy już też już razem, we trójkę wracamy do domu. mam nadzieję że kropek szybko się zadomowi na dlugie miesiące![]()
aaaa zapomniałam, progesteron dziś robiłam i miałam 44Lekarz powiedział że cudowny wynik
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymaj się mamy kropkumy już też już razem, we trójkę wracamy do domu. mam nadzieję że kropek szybko się zadomowi na dlugie miesiące![]()
aaaa zapomniałam, progesteron dziś robiłam i miałam 44Lekarz powiedział że cudowny wynik
![]()
I pięknie, niech sie tam zadomowi na 9 mcymy już też już razem, we trójkę wracamy do domu. mam nadzieję że kropek szybko się zadomowi na dlugie miesiące
![]()
A ile zapladniaja komórek? 6 czy wszystkie?Boże przespałam prawie całe popołudnie. Poczytałam trochę i statystycznie mogę "liczyć" nawet na 2 zarodki, więc trzymam się pozytywnej myśli...za tydzień się dowiem.
Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty, dajcie znać po! Fok-lecisz po to maleństwo!
Nie wiem ile będą zapładniać nawet nie zapytałam, bo nie wiedziałam, że powinnam zapytać. Nie spodziewałam się tylu komórek, oscylowałam w głowie w ilości 4-5. 6 to jesteś jakas liczba minimalna czy coś?A ile zapladniaja komórek? 6 czy wszystkie?
Jutro juz chyba powinni zadzwonić embrolodzy z informacja ile komórek sie zaplodnilo i potem w 5 dobie z informacja ile zarodkiw sie prawidłowo rozwinęło wiec w pon juz będziesz wiedziec wszystko![]()
Na pewno w razie co lekarz chwilę na ciebie poczekaA jutro o 17.15 mam wizytę a szef mi spotkanie obowiązkowe w pracy wbił na 16-16.30 nie wiem jak ja sie dostane w tych godzinach do kliniki , ale liczę na to ze opóźnienia będą ( zawsze są) bo w 45 minut raczej nie dojadę w korkach
Według ustawy bez wskazań medycznych można zapłodnić 6Nie wiem ile będą zapładniać nawet nie zapytałam, bo nie wiedziałam, że powinnam zapytać. Nie spodziewałam się tylu komórek, oscylowałam w głowie w ilości 4-5. 6 to jesteś jakas liczba minimalna czy coś?
Ja dowiem się we wtorek wszystkiego, bo wtedy mam mieć kontakt z lekarzem.