Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
my już też już razem, we trójkę wracamy do domu. mam nadzieję że kropek szybko się zadomowi na dlugie miesiące
aaaa zapomniałam, progesteron dziś robiłam i miałam 44 Lekarz powiedział że cudowny wynik
Ale super dzień! Trzymam za Was kciuki dziewczyny!
My byliśmy na wizycie, dr chciał zaczynać już ze stymulacją, ale my zdecydowaliśmy poczekać do następnego miesiąca. W kwietniu mamy ślub i wesele, i tak jest sporo stresu, nie mam pojęcia jak moje samopoczucie będzie wyglądało podczas stymulacji, nie chciałam sobie tego robić. Tak że dziś dostałam drugi zastrzyk Diphereline, kolejna wizyta 5 maja i wtedy rozpisujemy plan i startujemy
Ale fajnie by było jakby już jutro doktor podjęła decyzję o stymulacji Oby nie kazała czekać na wyniki cytologii, bo wiem że jest taka możliwość z moją historią HPV (ostatni wynik z 06/2025 i przedostatni z 05/2024 nie wykryły nawrotu)