• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Nie wiem. Popołudniu będę wiedzieć. Staram się o tym nie myśleć...wczoraj wieczorem emocje wzięły górę i poszły łzy. Chyba się trochę boje swojej reakcji jak nic z tego nie pyknie.
Rozumiem Twoje emocje, bo na pewno będę je też przeżywać za niedługo 🫂 Niezmiennie trzymam kciuki, że hodowla przebiegła pomyślnie i daj znać jak tylko będziesz miała jakieś informacje! 🫶🏻
Myślami dzisiaj jestem przy Tobie 🥹

Rozumiem Twoje emocje, bo na pewno będę je też przeżywać za niedługo 🫂 Niezmiennie trzymam kciuki, że hodowla przebiegła pomyślnie i daj znać jak tylko będziesz miała jakieś informacje! 🫶🏻
Myślami dzisiaj jestem przy Tobie 🥹
Dziękuję ❤️ najgorsze chyba to że będę wtedy w pracy jak się dowiem więc jakby nie było to muszę jakby wrócić do "normalności" od razu :)

Nie wiem. Popołudniu będę wiedzieć. Staram się o tym nie myśleć...wczoraj wieczorem emocje wzięły górę i poszły łzy. Chyba się trochę boje swojej reakcji jak nic z tego nie pyknie.
Z mojego doświadczenia to zawsze informują jesli zarodki przestaną sie rozwijać. A brak wieści kliniki to dobre wieści wiec cos tam macie na pewno:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry