Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem. Popołudniu będę wiedzieć. Staram się o tym nie myśleć...wczoraj wieczorem emocje wzięły górę i poszły łzy. Chyba się trochę boje swojej reakcji jak nic z tego nie pyknie.@PgP Jak tam zarodki?
Ok, rozumiem że masz liczne doświadczenia.powiem tak, tyle co przeszłam to wiem że ten test się nie myli, to mój 10 transfer....
Rozumiem z dobrze znasz swoje ciało. Mam nadzieję że Cie jednak zaskoczy. Mocno przytulam!powiem tak, tyle co przeszłam to wiem że ten test się nie myli, to mój 10 transfer....
Mocno trzymam kciuki!!!Nie wiem. Popołudniu będę wiedzieć. Staram się o tym nie myśleć...wczoraj wieczorem emocje wzięły górę i poszły łzy. Chyba się trochę boje swojej reakcji jak nic z tego nie pyknie.
Rozumiem Twoje emocje, bo na pewno będę je też przeżywać za niedługoNie wiem. Popołudniu będę wiedzieć. Staram się o tym nie myśleć...wczoraj wieczorem emocje wzięły górę i poszły łzy. Chyba się trochę boje swojej reakcji jak nic z tego nie pyknie.
Ściskam Cie, mam nadzieje ze to glupi test zrobiony za wcześnie no i beta pokaże jakies wartościpowiem tak, tyle co przeszłam to wiem że ten test się nie myli, to mój 10 transfer....
DziękujęRozumiem Twoje emocje, bo na pewno będę je też przeżywać za niedługoNiezmiennie trzymam kciuki, że hodowla przebiegła pomyślnie i daj znać jak tylko będziesz miała jakieś informacje!
Myślami dzisiaj jestem przy Tobie![]()
Z mojego doświadczenia to zawsze informują jesli zarodki przestaną sie rozwijać. A brak wieści kliniki to dobre wieści wiec cos tam macie na pewnoNie wiem. Popołudniu będę wiedzieć. Staram się o tym nie myśleć...wczoraj wieczorem emocje wzięły górę i poszły łzy. Chyba się trochę boje swojej reakcji jak nic z tego nie pyknie.
Też to doskonale rozumiemDziękujęnajgorsze chyba to że będę wtedy w pracy jak się dowiem więc jakby nie było to muszę jakby wrócić do "normalności" od razu
![]()